AcasăNewsUSR și PLUS vor să blocheze pasarela lui Băluță de la Tineretului,...

USR și PLUS vor să blocheze pasarela lui Băluță de la Tineretului, deși, în campanie, și ei promiteau același lucru! (VIDEO)

Dacă ar fi câștigat Primăria Sectorului 4, USR-PLUS ar fi construit o pasarelă care să lege parcul Tineretului de Delta Văcărești! Acum, însă, când electoratul i-a taxat și l-au votat pe Daniel Băluță cu aproape 60%, se opun cu toate forțele și spun NU încercării actualului primar de a construi o pasarelă, culmea, tot la parcul Tineretului. 

Aflată în plină campanie electorală pentru alegerile locale, pluserița Simona Spătaru epata cu un proiect de mare anvergură, unul absolut halucinant: „Se face o legătură între Delta Văcărești, care va fi un loc curățat, către restul parcului, Tineretului, da, vrem să facem acolo o pasarelă frumoasă și să existe această legătură pietonală între spațiile verzi din sector. Să te poți plimba dintr-un parc în altul, dinspre Lipscani, dinspre partea de centru a orașului”, spunea candidata la fotoliul de primar al Sectorului 4! 

Între timp, aceasta a suferit cea mai mare înfrângere la nivel de București, aspect care nu a liniștit-o! Pătrunsă în Senat, pe listele USR, aceasta continuă să întărâte și să agite spiritele prin secorul 4.

“Facem tot ce ține de noi pentru a opri construcția pasarelelor pe care Băluță se încăpățânează să le construiască pe Blvd. Tineretului, dar avem nevoie de sprijinul vostru pentru a reuși în acest demers”, se anunță pompos pe paginile USR și Plus ale sectorului 4. Înverșunarea e mare:  “Ce vom face in continuare: Încercăm reintroducerea pe ordinea de zi în CL a proiectului de abrogare a pasarelelor”, își divulgă planurile reprezentanții pierzătorilor alegerilor locale!

Practic, această atitudine nu are nici o logică! Dacă Simona Spătaru ieșea primar, aceste pasarele erau utile! Acum, că a ieșit Daniel Băluță primar, pasarelele nu mai trebuie construite! Nu există vreo justificare a acestui demers. Doar concluzia este clară: nu a ieșit primar cine trebuie! În opinia lor! Căci, opinia majoritară a locuitorilor sectorului 4 este cu totul alta, iar actualul primar pare că a înțeles-o mai bine! 

Opoziție, contre și piedici vor fi mereu. Noi, însă, vom trece peste ele și vom face din Sectorul 4 capitala Bucureștiului. Aceasta investiție va fluidiza traficul în zonă, care, mai ales în orele de vârf, este extrem de aglomerat. Mai important, va oferi siguranță tuturor pietonilor care o tranzitează. Aici, indiferent de anotimp, dar mai ales vara, întâlnim copii pe bicicletă, role sau skateboard, care trec strada în viteză, fără să se asigure, chemați de verdele și aerul curat al parcului. Pasarela va fi dotată cu lifturi și scări rulante, așa încât și cei de o vârstă înaintată, persoanele cu cărucioare sau cei cu handicap o vor putea folosi în siguranță și cu maxim de confort”, a anunțat Daniel Băluță, pe pagina lui de Facebook. 

 

author avatar
Andrei Coman