AcasăNewsUSR-PLUS critică decizia lui Cîțu: „Un act de agresiune a premierului în...

USR-PLUS critică decizia lui Cîțu: „Un act de agresiune a premierului în coaliție”

Florin CituUSR-PLUS critică decizia lui Cîțu: „Un act de agresiune a premierului în coaliție”

Demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, este nejustificată și reprezintă un act de agresiune în coaliție din partea premierului Florin Cîțu, afirmă deputatul USR Ionuț Moșteanu.

Întrebat dacă USR ia în calcul ieșirea de la guvernare, el a spus că această variantă este susținută de unii dintre colegii săi și că astăzi se va tranșa în ședința birourilor reunite ale USR-PLUS.

„Nu mi se pare deloc justificată această decizie a premierului, mai ales că luni a fost o discuție în coaliție unde părea că s-au clarificat lucrurile și că mergem în continuare pe actuala formulă guvernamentală (…) Este un act de agresiune în coaliție din partea premierului”, a declarat Moșteanu la Digi 24.

Vlad Voiculescu are susținerea USR-PLUS

Deputatul USR a subliniat că Vlad Voiculescu are toată susținerea USR-PLUS. Moșteanu a spus că urmează o întâlnire a forurilor statutare ale partidului.

„Trebuia o discuție. Dar nu mi se pare un motiv să-l demiți pe ministru. Vlad VOiculescu are sprijinul nostru. (…) O să avem o discuție în cadrul USR-PLUS și decidem ce facem în continuare. O să aștept să văd rezultatul discuției”, a mai spus deputatul.

Premierul Florin Cîțu a decis să-i revoce din funcție pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și pe secretarul de stat Andreea Moldovan, ca urmarea a reacției celor doi după tragedia de la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală, în urma căreia și-au pierdut viața trei oameni. Interimatul ministerului va fi asigurat de vicepremierul Dan Barna.

author avatar
Andreea Vlad
208 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger