AcasăNewsUSR ne umple de bun-simt

USR ne umple de bun-simt

Bogdan Radulescu a festelit drapelul bunului simt fluturat de salvatorii de serviciu, Nicusor Dan si Clotilde Armand

Dupa ce Klaus Iohannis l-a umplut de respect pe Calin Popescu Tariceanu, numindu-l scurt ”individ”, a venit randul satelitilor prezidentiali din USR sa ne dea o lectie de sanatos bun-simt.

Bogdan Radulescu a festelit drapelul bunului simt fluturat de salvatorii de serviciu, Nicusor Dan si Clotilde Armand

Profesor de ocazie  fost Bogdan Radulescu – proaspat cooptat vicepresedinte al USR Cluj. Dornic sa puna la index ”relatia dintre infecta politica romaneasca si mizerabila Biserica Ortodoxa”, Radulescu a folosit, cu cateva saptamani in urma, un lung sir de alesi termeni. ”Ciume bubonice, viermi paraziti, lepre, cacaturi pe care le zice Biblia, ghertoi, marlani, pedofilii si manipulatorii ce tin orele de religie, cacati ordinari” sunt dovezile de bun-simt vartos date de actualul vice USR-ist. Valul de critici revarsat pe Facebook impotriva lui Radulescu, dupa adoptarea sa politica de catre USR, a obligat cuplul de salvatori Dan – Armand sa-si infiereze emulul clujean. ”Vreau sa imi cer scuze tuturor crestinilor in calitatea mea de crestin si din pozitia de vicepresedinte USR, pentru limbajul josnic si declaratiile aparute in spatiul public lipsite de bun simt folosite de unii membrii sau simpatizanti USR impotriva crestinilor. Sa folosesti etichete pline de injurii contra relgiei indiferent care ar fi aceasta este o lipsa de respect si nimeni nu are nimic bun de castigat. Noi, cei care in acest moment ducem o lupta cu actuala clasa politica trebuie sa demonstram ca suntem altfel decat cei care si-au batut joc destula vreme de romani”, a incercat sa dreaga busuiocul doamna Clotilde.

author avatar
Simona Badulescu
402 afisari

2 COMENTARII

  1. Vedeti ce baieti destepti cu vocabolar dezvoltata au cei din societatea civila si ONG lui Soros, votai-i ca sa aflati si mai multe. Poate incet incet spun de bani murdari spalati prin ONG. sau USR.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger