AcasăNewsUSR cere renunțarea la iluminatul de sărbători: Este ”complet imorală” această cheltuială,...

USR cere renunțarea la iluminatul de sărbători: Este ”complet imorală” această cheltuială, în contextul actual

Reprezentanţii USR Constanţa consideră complet imorală decizia primarului liberal Vergil Chiţac prin care Primăria Constanţa intenţionează să plătească 1 milion de euro pentru iluminatul de sărbători. Aceștia solicită anularea de urgență a deciziei.

PNL Constanța, acuzată de iresponsabilitate gravă!

USR a transmis, vineri, un comunicat de presă prin care arată că această achiție, în perioada pandemiei, o astfel de achiziţie este „complet imorală” şi dovedeşte o „iresponsabilitate gravă a administraţiei locale PNL„.

”Risipa unui milion de euro (…), complet imorală” – USR

„USR solicită anularea urgentă a procedurii prin care Vergil Chiţac, primarul PNL al Constanţei, urmează să cheltuie un milion de euro pe beculeţe de sărbători, în plin val patru al pandemiei de COVID-19. În condiţiile actuale, risipa unui milion de euro din banii constănţenilor pentru realizarea unei astfel de achiziţii este complet imorală şi dovedeşte o iresponsabilitate gravă a administraţiei locale PNL”, se arată în comunicat.

Reacția vine ca urmare a deciziei municipalității de a cheltui din bugetul local 1 milion de euro pentru iluminatul festiv, după ce Guvernul a alocat de la bugetul de stat 4 milioane de euro pentru subvenţionarea căldurii în Constanţa.

Primăria Constanța nu are bani pentru servicii de întreținere a spațiilor verzi

„Spitalele din Constanţa au o dotare extrem de precară şi au rezistat cu greu impactului dur al valurilor succesive de COVID-19. Primăria Constanţa a primit recent un ajutor de 4 milioane de euro de la bugetul de stat, pentru a acoperi costurile încălzirii din această iarnă, în condiţiile scumpirilor mari înregistrate la gaze şi energie. În plus, zilele trecute, primarul Chiţac lansa în dezbatere publică un proiect prin care doreşte să impună o taxă de 50 de lei/persoană pe an pentru întreţinerea spaţiilor verzi din oraş, admiţând prin urmare lipsa banilor pentru astfel de servicii, pe care Primăria ar trebui să le asigure din fonduri proprii sau din resurse atrase de la investitori”, mai precizează reprezentanții USR, în comunicat.

Aceștia cer primarului Chiţac să anuleze de urgenţă achiziţia de 1 milion de euro pentru iluminatul festiv şi să folosească bugetul primăriei pentru rezolvarea „adevăratelor probleme ale oraşului”.

author avatar
Alina Costache
500 afisari

7 COMENTARII

  1. In Constanta, de-a lungul timpului, decoratiunile si iluminarea orasuluide sarbatoarea Craciunului au cam lasat de dorit.

    • Băi, trist, ești un imbecil retardat cu sărbătoarea ta de craciun cu tot. Neam de cretini cu luminițele voastre infantile. Nemernici și va mai și credeți buni. De la lovitura de stat pina în zilele de azi se poate face un calcul grosier și sumele ajung undeva spre miliardul de euro cheltuit(și cel puțin un altul furat de către preacinstitii romani) pentru imbecilii creștini, care sunt mai buni de craciun…. oare ce se putea face cu miliardul ala de euro ca să rămână ceva după cheltuirea lui și nu doar prosternarea retardaților sa fie rezultat.
      Baga-mi-as pilula în voi de retarzi… creStini prostodocsi….

        • Nu prea știi sa folosești virgula, creStinule. Alt bou prostodox. Ești din familie mare și tu, asa-I?! Mulți retardați. Hai, ochii mari la luminițe, creStinule!

  2. printre scopurile acestei plandemii si resetari marxiste este ca lumea sa stea in casa , sa nu mai existe scoli decat online si munca la fel online , lumea sa nu mai socializeze , sa se multumeasca cu ce le da stapanii , sa fie tristi , speriati si astfel mai usor de condus. ce nu realizeaza cei care aproba si sustin asa ceva, inclusiv institutiile de forta este ca si asupra lor se va reflecta acest mod urat de viata . gardianul teoretic este un om liber dupa ce termina programul la puscarie , dar cele 8 ore petrecute in puscarie ca gardian li se intiparesc si multi se mai si sinucid .

  3. Iisus inseamna lumina trebuie sarbatorit cu cat mai multa lumina. Cer dublarea numarului de becuri in orase!

  4. Bautorilor propriei urini le sta in gat Craciunul ,asta o stim de mult.Bai,Isus de la 15.44, daca ai blocaj renal nu fii invidios ,iti asiguram noi „materia prima”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger