AcasăNewsUSR a luat-o in bot!

USR a luat-o in bot!

Pret de cateva secunde, Gotiu a dat doar mira, in asteptarea emisiei

Iata cum problemele Romaniei au disparut ca prin minune, cu un singur pumn. Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Partidului Romania Unita, i-a articulat una atat de zdravana lui Mihai Gotiu, de la USR, ca i-a fugit astuia imaginea pe bulgari si, cand a deschis ochii, s-a trezit ca transmitea in direct la Vama Veche TV, sectiunea corturi intr-o rana si beri prea calde. Nu pot sa fiu de acord cu gestul lui Palada dar, pe de alta parte, nu pot sa nu ma intreb, ros de curiozitate: Mirele, de ce numai una?

Pret de cateva secunde Gotiu a dat doar mira in asteptarea emisiei

Mai exista acum probleme cu uraganul nascut din Irma, pe care l-au anuntat prostii ca va lovi Romania? Cu scandalul liceului de la Targu Mures? Cu lupta pentru pace prin inarmare, caci nu poti sa lupti cu mana goala? Nu. Pana si Jean-Claude Juncker trebuie sa stea la coada daca mai vrea sa ne zica ceva de Schengen.

Ba pe-a ma-tii!

N-am urmarit emisiunea de la B1 TV, cea care generat scandalul. Nu stiu ce trebuie sa vad acolo si, apoi, multa vreme eu am crezut ca B1 asta e un fel bar unde primesti cafea gratuit daca zici ceva de ala sau de altii.

Mirel Palada sau teoria comunicarii varianta cea mai sincera

In fine, sa nu le mai fac reclama neimportantilor, am aflat ca intre Palada si Gotiu a fost un schimb de replici destul de piperate. Gotiu, om cu multe carti scrise pe care nu stiu cati le-au citit, cu premii de presa si cu experienta de jurnalist de care eu nu am auzit, si-a dat pe fata rafinamentul lui de intelectual rasat si l-a gratulat pe Palada cu un „nesimtitule”. Acum, Palada, om simplu, doar cu un singur doctorat, ca amarastenii, si ala in sociologie, dar cu experienta in comunicare, i-a raspuns pe calea cea mai simpla, cat sa inteleaga si Gotiu: „nesimtit esti tu!”. Este vorba, asadar, de comunicare directa, simplificata, libera de conventii si impuneri.

Sfestanie cu sfantul sondaj

De ce n-ar fi chiar un schimb de opinii, ca intre politicieni, cand fiecare se nesimteste cu fiecare? Conteaza locul? Cert este ca in pauza publicitara dialogul a continuat pana cand Palada, sesizand lipsa de receptivitate a lui Gotiu, si-a subliniat opinia cu un pumn in gura. Tot o opinie, de fapt, ceva mai transanta. Fara nuante, caci deja Gotiu avea purici in emisie si regia nu reusea sa-i fixeze imaginea. Nu-l cred pe Stelian Tanase, care nici el nu a fost de fata, dar care umple lumea cu vorbele altora, ca Palada l-a luat la picioare pe Gotiu. Stelica, sa te apuce pe tine cufureala de la mancarurile pe care le infuleci pe de-a moaca la masa lui Dinescu, zicand ca aia e televiziune, a dat Palada cu picioarele? Pai asta e sociolog, lucreaza cu capul, nu cu picioarele. Dupa cum nici pe Radu Tudor – pardon de expresie! – nu-l cred cand spune ca sociologul nu mai are ce cauta in spatiul public. Dar Mihai Gotiu mai are ce cauta la Parlament, ca vicepresedinte al Senatului? Iote, bre, ca acum ma intreb si eu, ca alegatorul care pune una in urna si iese altceva: cum a ajuns Gotiu acolo? Oricum, a fost o ocazie nesperata pentru USR sa iasa la atac: PSD i-a amenintat cu moartea! Clopotare, stie el cine, du-te, bre, la sociolog sa-ti deschida sfantul sondaj si sa-ti slujeasca de acolo, poate iti trece. Ce zici tu n-are legatura cu pumnul lui Palada, dar pentru imagine stai s-o iei si-n bot. Cu pumnul.

author avatar
Valentin Boeru
2.630 afisari

6 COMENTARII

  1. Order to Memorize and Promote
    And God said: „Be Danacu Viorel, so that you do not understand with Nicu Viorel Danacu!” And so it was.
    And God said: „Be the faeces and diarrhea Gigi Becali, the son of Atanase and Alexandrina Becali, with his daughters,
    Teodora, Alexandra and Cristina, domiciled in road/boulevard Pipera tunari nr. 41!” And so it was.
    And God does not doubt His creation and it’s good as it is.
    The Lord God made Danacu Viorel no longer to understand with himself,
    as long as Danacu Viorel lives.
    The Lord God said: „Be excrement Gigi Becali as long as you live”.
    The Lord God made to be stupid Gigi Becali as long as Gigi Becali lives.
    Jesus told to all the apostles: danacu viorel and nicu viorel danacu were, are and will be stupides of stupides
    and so they will stay as long as they live.
    Jesus told to all the apostles: gigi becali was, is, and will be impurity how long he will live.
    God will remove from the tree of life and from the holy city the part of those who will wipe out or modify something from
    Words written and they will be exterminated.

  2. Vai ce i-a sarit mustarul lui balada,un politruc nesimtit,insa in acest caz a avut dreptate in pumni si picioare,cum adica,sa fie facut cum este de intruchiparea nesimtirii slinoase si adormite universale,adica de domnul guitiu.

    • Nesimtirea este in USR, o dovedeste chiar comentariul tau. Gotiu a facut orice marsavie sa–l determine pe Mirel palada sa devina violent.Care om s-ar putea abtine sa nu se apere de gorila Gotiu.Rusine.

    • Suntem un popor de lasi, rabdam orice, sa fim umiliti si jigniti. Daca cineva nu suporta sa fie jignit, si in public!, e agresiv, e needucat, e arogant s.a.m.d. Dar cum at fi sa nu ne jignim unii pe altii, sa tinem cont ca fiecare avem sensibilitati si chiar o doza, mai mare sau mai mica, unii dintre noi, de mandrie?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger