AcasăNewsUSL, sub comanda "Generalului" Oprescu!

USL, sub comanda „Generalului” Oprescu!

Victor Ponta recunoaste ca USL nu este in stare sa “produca” un primar general si sta la mila independentului Sorin Oprescu.

Uselistii sunt gata sa mearga pe mana lui Sorin Oprescu la viitoarele locale

Sorin Oprescu ar putea fi candidatul USL la primaria Capitalei, afirma cu subiect si predicat liderul PSD. Informatia propriu-zisa nu este o noutate din moment  ce Ion Iliescu si Adrian Nastase au sugerat de mai multa vreme ca aceasta este solutia. Si asta in timp ce liberalul Andrei Chiliman si conservatorul Cristian Popescu Piedone se harjoneau prin ograda USL, cochetand la randul lor cu o viitoare candidatura la PMB. Confirmata de Victor Ponta in dubla sa calitate de lider al PSD si USL, informatia are insa alta greutate.

“O sa discutam lucrul acesta la inceputul toamnei, cand si domnia sa va lua decizia, daca va candida la un nou mandat sidaca va merge impreuna cu o constructie politica sau nu”, a mai precizat Ponta, completand marele anunt. Ce nu a spus liderul PSD este ca, de fapt, PSD spera sa prinda cu Oprescu doi iepuri, respectiv Primaria Generala si Presedintia.

Si asta nu numai din cauza “cutumei Basescu” (propulsat pe prispa Cotroceniului din postura de primar al Capitalei), ci si a improbabilitatii ca PNL sa-si poata adjudeca prima functie in stat, tinand cont de cursul descendent pe care s-a inscris liberalul Crin Antonescu. Noul context ii convine de altfel de minune lui Victor Ponta, care realizeaza ca este prea tanar pentru Cotroceni si nici nu are chef sa-si “pateze” cojocul de politician in calitate de premier al unei tari inca in deriva economica.

 

author avatar
Simona Badulescu
421 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger