AcasăNewsUSL sta cu ochii ca pe butelie pe seful STS, Marcel Opris...

USL sta cu ochii ca pe butelie pe seful STS, Marcel Opris

Uselistii, atenti ca nu cumva generalul Marcel Opris sa miste-n front

Victor Ponta i-a cerut ”in mod special” sefului STS, generalul Marcel Opris, sa aiba grija ca institutia sa se tina departe de orice ”conotatie politica”.

Uselistii, atenti ca nu cumva generalul Marcel Opris sa miste-n front

Avertismentul a fost dat dupa ce incercarea lui Crin Antonescu de a-l inlatura pe Opris de la conducerea STS (pe motiv ca a instalat o linie telefonica speciala la sediul de campanie al lui Traian Basescu) a esuat.

”Fac inca o data un apel la toate institutiile si domnul director Opris de la STS, in mod special, tinand cont de evenimentele din ultima perioada, va rog sa asigurati in totalitate faptul ca nicio institutie a statului nu are niciun fel de conotatie politica”, a afirmat apasat Victor Ponta, in timpul unei videoconferinte cu prefectii. Reamintim ca STS este institutia care asigura transmiterea datelor din teritoriu in timpul oricarui scrutin.

author avatar
Simona Badulescu
660 afisari

1 COMENTARIU

  1. Domnul Ponta ne arata prin tot ce face ca este un individ care a coborat foarte jos cu minciuna si datorita lui s-a incalcat in picioare constitutia, el Ponta si cu Crin Antonescu +Voiculescu a organizat aceasta LOVITURA DE STAT prin violenta legislativa Rusine voua netrebnicilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger