AcasăNewsUSL se rupe in figuri

USL se rupe in figuri

Liberalii si social-democratii isi dau cu referendumul in cap.  In ciuda tensiunilor interne, liderii celor doua formatiuni sustin ca USL nu se va destrama.

Ludovic Orban sustine ca PNL-ul si-o fura tot timpul din cauza PSD-ului

Suparare mare in PNL. Deputatul Ludovic Orban i-a reprosat liderului liberal ca nu si-a consultat colegii inainte sa decida demararea procedurii de suspendare a lui Traian Basescu.

Vasile Dancu le-a amintit liberalilor ca au stat la guvernare cu ajutorul PSD

”Trebuia sa dam un vot in Delegatia Permanenta, asa am tras noi destul la carusa PSD. Nu mi se pare normal ca PNL sa fie considerat tap ispasitor pentru rezultatul referendumului”, a afirmat Orban. ”Vrei sa rupem USL?”, a venit imediat si replica lui presedintelui PNL, care  nu s-a sfiit insa sa arunce pisica in curtea PSD, sustinand ca  social-democratii au fost cei care si-au dorit mai mult suspendarea lui Basescu. ”M-am saturat sa pierd pe mana PSD ca in 2008, ca in 2009 la prezidentiale si acum la referendum”, a conchis Ludovic Orban. Odata ajunsa in presa, replica i-a iritat la culme pe social-democrati, care nu au ezitat sa le aminteasca liberaliilor cat au castigat de pe urma PSD.  ”Cand au pierdut? Cand au stat la guvernare sprijiniti de PSD din Parlament?”, a intrebat, ironic, Vasile Dancu, amintind ca social-democratii au impartit frateste colegiile si sinecurile cu liberalii, desi PSD este un partid de doua ori mai mare decat PNL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
505 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger