AcasăNewsUSL se rupe, dar mai greu

USL se rupe, dar mai greu

In ciuda predictiilor facute de unii si de altii, liderul PSD, Victor Ponta, este ferm convins ca USL nu se va destrama, cel putin pana in 2013.

Victor Ponta crede ca USL va trece cu bine peste alegeri

Vant, ploaie, alegeri comasate, USL rezista. Cel putin asa sustine Victor Ponta, care reunoaste insa ca uniunea ar putea avea soarta defunctelor CDR  si Alianta D.A.

“O alianta de acest gen, care practic este favorita sa castige alegerile, nu se rupe nicaieri in lume. Pericolul cel mare, intr-adevar, pentru orice alianta, va fi dupa ce vom fi la Guvernare. Si aici este marea provocare pentru Crin Antonescu si pentru mine. Pentru ca, in general, de la lideri se strica, nu atat de mult de la partide”, a declarat presedintele PSD.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
497 afisari

1 COMENTARIU

  1. teama golanilor din coalitia guvernamentala ca ar putea pierde nu doar ..puterea ci si libertatea exprimata in fel si chip de formule si predictii,masuri speciale de conservare pe..functii daca se poate definitiv,sau masuri de sacrificiu personal-gen udrea care ar fi in stare sa ramana ..gravida doar o scapa de parnaie-dar i prin sacaitoare si insistente zvonuri lansate pe piata cu privire la..stabilitatea coalitiei din opozitie-tinand cont de realitatea cifrelor si atitudinii romanilor fata de incompetenta si sistemul mafiot practicat de actuala coalitie aflata la guvernare-conform carora usl-ul se va rupe ,ar vrea ei portocalii-se poate de fapt concretiza intr-o propozitie simpla si la..obiect:opozitiei unite ..i se rupe de prostiile debitate de portocalii aflati pe drumul sigur al..puscariilor….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger