AcasăNewsUSL scartaie. Oana Mizil vrea sa rupa protocolul cu PNL

USL scartaie. Oana Mizil vrea sa rupa protocolul cu PNL

Caruta USL a inceput sa scartaie. Presedintele PSD Calarasi, deputatul Oana Mizil a amenintat cu ruperea protocolului la nivel local intre PSD si PNL. Nici la Cluj lucrurile nu stau prea bine, in aceasta vara existand dispute intre liderii locali ai celor doua partide.

Eforturile depuse de liderii PSD si PNL, Victor Ponta si Crin Antonescu, de a realiza o legatura stransa intre cele doua formatiuni politice sub umbrela USL sunt zadarnicite de unele filialele din teritoriu ale celor doua partide care se sunteaza reciproc.

Victor Ponta a vrut miercuri sa o inlature pe Oana Mizil de la sefia organizatiei din Calarasi a PSD, in speranta ca pesedistii si penelistii se vor intelege ca fratii. Cu alte cuvinte, PSD sa renunte in favoarea PNL la o serie intreaga de candidaturi.  Concret, PNL vrea sa-l impuna candidat pentru Consiliul Judetean pe Raducu Filipescu in timp ce Oana Mizil, cotata cel mai bine in sondaje , isi revendica aceasta candidatura.

Oana Mizil acuza actiuni de intimidare

Cum puciul impotriva Oanei Mizil nu a avut succesul scontat, Ponta s-a vazut nevoit sa accepte infrangerea. Ba mai mult, incercarea conducerii de la Bucuresti de debarcare a Oanei Mizil a facut-o pe aceasta sa reactioneze cu inversunare: „In ultima vreme ne-am confruntat cu o serie de actiuni de intimidare, de sicanare si de hartuire a primarilor PSD. Cel mai recent caz este  de ieri, cel al primarului de la Fundulea. Vreau sa fie clar. Daca administratia PNL si presedintele Consiliului Judetean, George Raducu Filipescu, mai fac presiuni sau amenintari la adresa alesilor PSD voi propune oficial la centru ruperea protocolului in judetul Calarasi. Este ultimul meu cuvant fata de organizatia PNL Calarasi”, a declarat Oana Mizil.

Ca o demna urmasa a lui Stefan cel Mare, asa cum se autointituleaza, Oana Mizil nu se opreste aici. Ea declara ca daca actiunile impotriva sustinatorilor sai din PSD vor continua va face mare taraboi.

” Eu personal stau in spatele oricarui pesedist din judet si daca este victima acestor hartuiri voi merge cu el pana la Bucuresti, in Kiseleff, la sediul USL si apoi la toate posturile mari de televiziune si voi denunta abuzurile politice. Sezonul de vanatoare s-a incheiat”, a declarat Oana Mizil.

Chiar daca in aceasta vara au mai existat contre intre PSD si PNL si in alte filiale, printre care se numara si Clujul, episodul de miercuri  ar trebui sa-i faca pe lierii de la centru sa se gandeasca mai des la cat de viabila  este alianta. Probabil, pana la urma, vor ajunge la vorba lui Vasile Dancu care i-a sfatuit pe social-democrati sa scape de liberali daca vor sa conteze la viitoarele alegeri.

Dancu: PNL va ingropa PSD

author avatar
Cornelia Draghici
557 afisari

1 COMENTARIU

  1. Jucati-va voi cu…focul spre bucuria lui boxescu si tarfe;lor din jurul sau……de altfel daca ma gandesc bine p.s.d. ,este pertidul mama…-mama-din care s-a format .p.d.l….ce mi-e rosu,ce mi-i..portocaliu….devenit se pare ..verde,LEGIONAR…camarade nu fii trist viata trece prin partidul PEDELIST…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger