AcasăNewsUSL, pisica lui Basescu impotriva pedelistilor spagari

USL, pisica lui Basescu impotriva pedelistilor spagari

Traian Basescu se declara dezamagit de PDL, multumit de proiectul USL de reducere a numarului de parlamentari si gata sa-l mai tina pe Daniel Morar la DNA inca o tura.

De cand cu democratii inhatati de DNA, Traian Basescu pare ca spune PDL-ului “nici nu stii cat de mic poti sa devii”

Aparut la TVR, seful statului a tulburat tihna pedelistilor care urmareau incantati circul de la PSD atunci cand s-a declarat dezamagit de coruptia descoperita de DNA in PDL. „Care era comportamentul PDL atunci cand era in opozitie si care e comportamentul PDL acum, cand a ajuns la spagi? Pentru mine sunt o mare deceptie”, s-a intrebat retoric Traian Basescu. “Daca nu isi vor corecta atitudinea fata de actele de coruptie, PDL are sansa sa nu ia nu numai 30%, nici 25%”, i-a avertizat acesta pe democrati amenintandu-i si ca ar putea aduce USL la putere: “Sunt pregatit sa respect votul electoratului”. In context, Basescu a blamat in mod special situatia de la Cluj, fieful premierului Emil Boc: “Nu ma asteptam la scandalul de coruptie de la PDLCluj, cu cazul primarului Apostu. Sunt informatii ca acolo se intampla ceva in neregula de sase luni”. Si tot pe post de dus rece, presedintele a anuntat ca exista informatii si despre alti reprezentanti ai administratiei locale, “de la toate partidele”, care au calcat pe bec. Anuntul a bagat frica in primarii pedelisti, care s-au plans la partid: “Pe noi nu ne mai apara nimeni”. Fara ecou insa, din moment ce nici liderii si nici parlamentarii democrati nu au habar de “agenda” DNA-ului.

Morar, pastrat sa vaneze politicieni pana la vara

Iar planurile de viitor ale DNA nu suna deloc bine pentru politicieni, daca se ia in calcul intentia lui Traian Basescu de a-l pastra pe Daniel Morar in functie si dupa epuizarea celui de-al doilea mandat in fruntea DNA: “Optiunea mea este sa cer procurorului general sa-i dea o prelungire pana in iunie, un interimat. Asta poate, pentru ca Daniel Morar a mai avut interimate intre primul si al doilea mandat. As vrea sa ramana in functie pana la raportul pe MCV din vara, fiind unul din principalii piloni ai raportului din 2012”. Pentru a demonta din start obiectiile Opozitiei, Basescu a precizat deja ca asteapta sa expire si mandatele adjunctilor lui Morar, pentru ca astfel sa se poata schimba intreaga echipa din fruntea DNA, nu doar procurorul sef.

PDL, speriat cu “pisica” USL

“National” a anuntat inca de acum doua saptamani ca USL este pe punctul de a deveni “frecventabil” pentru Traian Basescu

Mustrati deja, pedelistilor nu le-au picat mai bine nici criticile exprimate de seful statului la adresa variantei alese de Coalitie pentru micsorarea numarului de parlamentari: “Nici macar nu-mi pare a fi foarte cinstita, pentru ca acum sunt 471 si se propun 388. Pai daca luam recensamantul, constatam ca pe legislatia actuala se reduce cu vreo 60 de parlamentari”. Mai mult, el le-a recomandat “politicienilor de la PDL care sunt cinstiti” sa sustina proiectul avansat de USL (unde sunt prevazuti 300 de parlamentari). Propunere care, adaugata anuntului conform caruia este gata sa accepte un premier de la USL (“Sunt pregatit sa respect votul electoratului”), poate insemna ca Basescu a decis ca actuala opozitie a devenit frecventabila, caz in care asupra PDL-ului chiar planeaza un mare pericol.

[poll id=”140″]

author avatar
Simona Badulescu
349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger