AcasăNewsUSL o ia la vale in sondaje

USL o ia la vale in sondaje

Alianta dintre PSD si PNL a coborat sub pragul psihologic de 50%. Cel putin asa reiese din cea mai recenta cercetare sociologica realizata de IMAS.

ESEC. Victor Ponta si Crin Antonescu au dus USL la mai putin de 50 de procente

Dupa ce, in luna octombrie, USL avea 52 de procente iar PDL la 18, Opozitia este cotata acum la 49,2%, in timp ce PDL a crescut pâna la 21,5 procente, conform sondajului realizat de IMAS in perioada 9 – 17 decembrie.

Situatie pusa pe seama eliminarii cu tam-tam a lui Mircea Geoana atât din fruntea Senatului, cât si din rândurile PSD-ului si a instalarii democratului Vasile Blaga in scaunul de presedinte al Senatului. Din sondaj mai reiese ca PRM si UDMR ar intra si ele in Parlament, ambele formatiuni fiind cotate cu peste 5 la suta. Un scor bun, de 12 la suta, inregistreaza si formatiunea otevistului Dan Diaconescu, Partidul Poporului.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
372 afisari

2 COMENTARII

  1. Saniuta USL a luat-o la vale de acolo de unde numai voi credeati ca va-ti cocotat, iar cand ajungeti jos se va topii zapada si va fi greu sa mai urcati si va ve-ti adanci in noroi tot mai tare, si acolo jos ve-ti ramne pentru totdeauna.

  2. DOAMNE CUM ARATA ASTIA TREI DIN IMAGINE, PARCA SUNT FRATI. CUM SA CONDUCA FIGURILE ASTEA ROMANIA, NU POT SA CRED…NICIO DATA NU SE VA PUTEA INTAMPLA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger