AcasăNewsUSL lanseaza programul „Prima Piscina”

USL lanseaza programul „Prima Piscina”

Ce urmeaza dupa „Prima Casa”? „Prima Piscina” s-ar grabi sa raspunda liberalii si pesedistii care iau de altfel in calcul implementarea unui astfel de program.

Liberalii si pesedistii vor sa dea piscina la tot turistul

Dupa economie, educatie, agricultura, administratie, pesedistii si liberalii  au o noua „viziune”, una turistica de aceasta data. Din cele 35 de pagini ale proiectului uselist, 20 sunt dedicate „dezastrului guvernarii in turism” si doar vreo zece masurilor concrete propuse pentru domeniul cu pricina. De departe, cea mai ciudata se refera la impementarea programului „Prima Piscina”.

Despre care pesedistii si liberalii nu ofera prea multe detalii decat ca va fi realizat cu „co-cofinantare de la bugetul de stat” si se refera strict la turismul de pe litoral. Incinsi probabil de caldura de afara, uselistii nu au ratat nici zona montana, aici intentionand sa constriasca „aqua parcuri. Adica mai multe piscine, de diferite dimensiuni.

In plus, social-democratii si liberalii au schitat si un program de tipul „Prima casa”, aplicabil investitorilor in turism, intitulat „Prima piscina”. Scopul ? Prelungirea sezonului pe litoral.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger