AcasăNewsUSL isi sifoneaza imaginea cu scandalul de la Bac si testele nationale...

USL isi sifoneaza imaginea cu scandalul de la Bac si testele nationale

Injurati bine de olimipicii care au fost trantiti la bacalaureat, guvernantii si-au pus acum in cap si viitorii liceeni.

Parintii si elevii au cerut revizuirea baremului de corectare la proba de limba romana din cadrul evaluarii nationale

Esec pe linie in organizarea evaluarii nationale si a sesiunii speciale de bacalaureat. Desi au dat asigurari ca nu vor exista probleme, autoritatile au dat-o in bara.

Asa se face ca, nici nu s-a stins bine ecoul circului de la Bac, cand olimpicii s-au plans ca au fost tratati ca ultimii infractori, ca un nou scandal a izbucnit in curtea Ministerului Educatiei. Motivul: un subiect ambiguu la proba de limba romana pe care au sustinut-o absolventii clasei a –VIII-a si care poate afecta nota elevilor. Iritati la culme, parintii au cerut, fara succes, revizuirea baremului de corectare. Mai mult, acestia au amenintat ca vor da in judecata ministerul. Constient de faptul ca o astfel de situatie afecteaza imaginea Executivului, ministrul Educatiei, Liviu Pop, a incercat sa arunce vina pe predecesorul sau, Daniel Funeriu. O decizie deloc inteleapta, care a inflamat si mai tare spiritele si i-a determinat pe parinti sa-i spurce cu mai mult spor pe guvernanti.

author avatar
Victor Paun
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger