AcasăNewsUSL isi face campanie prin matrimoniale

USL isi face campanie prin matrimoniale

Cocotati pe valul guvernarii, uselistii au cam dat rasol cu campania electorala, clipurile de promovare ale liberalilor si pesedistiilor, care circula deja pe televiziuni, fiind de rasu’-plansu’.

Cand nu militeaza pentru dreptate in numele USL, Dinca Alisa cauta domni distinsi si generosi

Dreptate. Acesta este cuvantul cheie in jurul caruia a fost construita intreaga campanie a USL. Mult prea ocupati sa se joace de-a justitiarii, liberalii si social-democratii nu au pus insa mare pret pe decorul in care si-au filmat spoturile. Asa se face ca „dreptatea” este clamata in fata unor Dacii vechi, mancate de rugina, sau a unor chiloti, sosete si maieuri intinse la uscat.

Figuranti fara de noroc in dragoste

Pe langa viziunea artistica aiuritoare, si mai grav este ca echipa care lucreaza pentru USL nu a catadicsit sa verifice cu atentie CV-ul persoanelor alese sa apara in clipurile electorale.

Intr-un acces de transparenta, politicienii USL ne arata si chilotii

Asa se face ca, una dintre doamnele respectabile din spot, pe nume Alisa Dinca, umbla prin studiourile TV, nu in cautarea dreptatii, ci a marii iubiri. Pe care nu a gasit-o nici pana in prezent, dupa cum chiar ea a declarat, in ciuda faptului ca a implinit frumoase 60 de primaveri. Dornica sa-si intalneasca jumatatea, Dinca s-a lepadat de imaginea de femeie simpla, impovarata de greutatile vietii si insetata de dreptate, s-a coafat si machiat si a iesit la vanatoare in studioul show-ul „Te vreau langa mine”, difuzat de Kanal D. Ulterior, dupa aceasta aparitie fulminanta la emisiunea matrimoniala s-a descoperit ca Alisa Dinca este ceea ce se cheama „o figuranta de profesie”, poza ei figurand in baza de date a mai multor firme de casting. Firme la care, in disperare de cauza, au apelat si uselistii, fara sa faca insa verificarile de rigoare.[youtube]sMhO_4r9enM[/youtube]

author avatar
Victor Paun
1.062 afisari

2 COMENTARII

  1. Votează USL si votezi PSD! Alianta USL un excelent pretext în încercarea de a-i spori şansele pentru PSD să vină la guvernare, o manevră care e inutilă cä poporul stie cine e adunätura de postcomunisti a PSDului si pe cine reprezintä. Si cine sint aliati lor?! PNL care a tot făcut compromisuri cu comuniştii, din 1990 cind au intrat la guvernare cu Ion Iliescu şi, din nou, în prezent, se regăsesc în aceeaşi tabără într-o colaborare direct. Iar acum ne aflăm, chiar şi indirect, în aceeaşi situatie ca în 2004, împotriva post-comuniştilor adunati sub USL. Politicienii lor sunt nişte politruci demagogi ai fraudelor, sforari de joasă speţă, mitomani, afacerişti, practicând jaf la drumul mare si zic cä-i privatizare. Faptele lor care au guvernat de la ’89 incoace nu pot deveni un viitor politic imaculat prin simple promisiuni în campania electorală. Chiar nu va-ti plictisit de jocul lor de atitia ani?!!!

  2. Daca campania electorala a psd e pe mana unui analfabet ca DRAGNEA normal!:)))))))))))) mult noroc

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger