AcasăNewsUSL incepe de suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu

USL incepe de suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu

Liderii USL au anuntat, luni, ca declanseaza procedura de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a sustinut ca acest demers al USL „nu e un moft, nu e o inventie de agenda”. El a adaugat ca este constient de faptul ca „este o lume in care politicienii i-au obisnuit pe toti cu demersuri care sa insemne altceva”.

„Convingerea noastra foarte ferma e ca in Romania s-a petrecut in afara Constitutiei un proces de grava erodare a statului de drept, de substituire a institutiilor acestui stat de drept si, practic, vointa si actiunea politica s-au concentrat in mod neconstitutional in mana unui singur om”, a sustinut Antonescu.

Boc, despre suspendarea lui Basescu: „Este un demers iresponsabil, cu sanse zero”

Ponta: „PDL ii este teama de votul din plen la suspendarea lui Basescu”

Voiculescu: „Basescu va fi suspendat fie prin actiunea USL, fie prin vointa romanilor”

Igas: Suspendarea din functie a lui Traian Basescu este „o aberatie”!

Conform aritmeticii parlamentare, USL nu are majoritatea necesara pentru procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu, intrucat, conform Constitutiei, sunt necesare 50% + 1 voturi ale senatorilor si deputatilor pentru acest demers.

author avatar
Ciprian Purice
450 afisari

7 COMENTARII

  1. De mult era cazul ca la carma frumoasei noastre tari sa ajunga un carmaci. Ultimi 7 ani ne-au nenorocit ca si natiune. Imi iubesc tara si vreau sa putem trai in Romania, in consecinta: Basescu, LASA-NE!!!

  2. Cea mai buna veste din ultima vreme……o data si o data trebuia sa se termine si cu binele pt aratarea asta care cica e presedintele nostru……cineva trebuia sa il opreasca nu….doar nu e tara intabulata pe numele lui si nici nu e proprietatea domnului zis presedinte din cate stiu. ma bucur enorm si la cat mai multe vesti ca aceasta
    ps: sper ca urmatoarea sa ne spuna ca a cazut regimul basescu

  3. In anul 2007 ma-m bucurat si in acelasi timp te-am votat sa ramai in fruntea tarii dar crede-ma ma-m saturat sa vad piesa chiorul,blonda si piticul asa ca lasa-ne na-i inteles ca esti cel mai prost actor.

  4. Probabil ca majoritatea vor spune ca suspendarea lui Base este cea mai buna alegere…dar nu se gandeste nimeni la cine va veni la putere? credeti ca este vreun parlamentar mai breaz? sau mai bun? TOTI SUNT LA FEL….ce mi-e Basescu, ce mi-e Geoana…etc…asa ca degeaba se bucura lumea

  5. Si daca il demitem pe Basescu pe cine aducem in loc? Pe Crin Antonescu si gasca lui de pupincuristi? Poate ca Romania merita un presedinte mai bun ca Traian Basescu, dar de unde il luam?

  6. bai igas,una dintre aberatiile prezentului esti tu!..sigur ar mai fi si altii ,dar tu esti sigur cu sanse mari pe primul loc..

  7. Raminerea la presedentie a lui Basescu ,va fi o catastrofa pentru Romania,votați cu toata convingerea JOS BASESCU!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger