AcasăNewsUSL depune motiune impotriva deciziei de eliminare a subventiilor la gigacalorie

USL depune motiune impotriva deciziei de eliminare a subventiilor la gigacalorie

USL depune motiune la decizia Guvernului Boc de a elimina subventiile pentru pretul gigacaloriei. Anuntul a fost facut de presedintele PSD, Victor Ponta, care a precizat ca, dupa consultarea cu PNL, va decide daca motiunea va fi simpla sau de cenzura.

„Voi propune introducerea unei motiuni in Parlament pe tema cea mai grava a acestei perioade, si anume scoaterea subventiilor la incalzire, care reprezinta condamnarea la saracie a unui milion de familii printr-o politica a Guvernului Boc si a ministrului Lazaroiu de a lovi exact in cei care reprezinta clasa medie”, a spus presedintele PSD.

Decizia va lovi, in opinia lui Ponta, in populatia cu venituri cu putin peste 800 de lei pe luna, adica „acel embrion de clasa medie pe care Romania il are”.

Guvernul a eliminat subventia acoperita de la bugetul de stat pentru energia termica, incepand cu iarna 2011-2012, iar primariile vor decide in ce conditii vor acorda subventii din bugetele locale.

Guvernul a decis: Subventie la caldura, doar pentru cei cu venituri mai mici de 786 lei/luna

Ponta: Ministrul Lazaroiu va aduce peste 1 milion de familii intr-o situatie imposibila de supravietuire in aceasta iarna!

Cum vor fi acordate ajutoarele pentru caldura

86 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu vedeti cat este de redus . Adica prostovanu vrea in continuare sa -i fie subventionata caldura . Si lui si la toti bogatanii din Romania. Mai vrea sa ajunga si prim ministru. Asta intr-un an ar aduce Romania la sapa de lemn.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger