AcasăNewsUSL contesta victoria lui Boc de la Cluj

USL contesta victoria lui Boc de la Cluj

Reprezentantii USL contesta victoria lui Emil Boc, declarand ca pedelistul a castigat prin fraudarea masiva a alegerilor. Acestia cer renumararea voturilor.

Reprezentantii USL vor contesta decizia Biroului Electoral al Municipiului Cluj, care il proclama pe Emil Boc, candidatul PDL, drept noul primar al Clujului. Acestia reclama „fraudarea masiva” a alegerilor pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca si sustin ca vor prezenta si probele aferente.

„USL a contestat la BEM Cluj-Napoca rezultatele finale ale alegerilor pentru Primarie care il dau ca si castigator pe Emil Boc. Am cerut renumararea voturilor din toate cele 159 de sectii de votare din municipiu pentru ca la alegerile locale a avut loc o frauda masiva din partea PDL. Au fost presiuni, procese-verbale modificate, amenintari din partea unor lideri ai PDL asupra unor membri ai sectiilor de votare. Am prezentat si probe in sustinerea contestatiei noastre”, a declarat Ana Danciu, purtatorul e cuvant la USL cluj, citata de Realitatea TV.

author avatar
Ionut Zgimbau
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger