AcasăNewsUSL a depus plangere penala impotriva PDL pentru "denigrarea tarii"

USL a depus plangere penala impotriva PDL pentru „denigrarea tarii”

Eugen Nicolaescu

Liderul interimar al PNL Eugen Nicolaescu a anuntat ca grupul sau politic a depus plangere penala impotriva PDL-ului si lui Traian Basescu. Cererea a fost inregistrat la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Eugen Nicolaescu

USL a depus, joi, o plangere penala impotriva PDL-ului si lui Traian Basescu, cerere care a fost inregistrat la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Anuntul a fost facut de catre presedintele interimar al PNL, Eugen Nicolaescu, care a declarat ca a fost depusa o plange impotriva a 15 membri marcanti ai PDL, printre acestia aflandu-se si presedintele suspendat Traian Basescu.

„Aceasta este plangerea penala pe care USL, prin grupurile parlamentare din Camera Deputatilor, a depus-o azi sub nr. 13098 la PICCJ, prin care se cere inceperea urmaririi penale impotriva a 15 persoane: Traian Basescu, Emil Boc, Monica Macovei, Cristian Preda, M.R. Ungureanu, Vasile Blaga, Sever Voinescu, Cezar Preda, Cristian Boureanu, Anca Boagiu, Raluca Turcan, Nicusor Paduraru, Ioan Oltean, Sebastian Lazaroiu, Andreea Paul”, a precizat acesta, citat de antena3.ro.

Conform acestuia, cei 15 au fost acuzati de „raspandire de informatii false, defaimare a tarii si a natiunii si periclitare a sigurantei economiei nationale si a stabilitatii monedei”.

author avatar
Ionut Zgimbau
357 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger