AcasăNewsUSL a depus plangere penala impotriva PDL pentru "denigrarea tarii"

USL a depus plangere penala impotriva PDL pentru „denigrarea tarii”

Eugen Nicolaescu

Liderul interimar al PNL Eugen Nicolaescu a anuntat ca grupul sau politic a depus plangere penala impotriva PDL-ului si lui Traian Basescu. Cererea a fost inregistrat la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Eugen Nicolaescu

USL a depus, joi, o plangere penala impotriva PDL-ului si lui Traian Basescu, cerere care a fost inregistrat la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Anuntul a fost facut de catre presedintele interimar al PNL, Eugen Nicolaescu, care a declarat ca a fost depusa o plange impotriva a 15 membri marcanti ai PDL, printre acestia aflandu-se si presedintele suspendat Traian Basescu.

„Aceasta este plangerea penala pe care USL, prin grupurile parlamentare din Camera Deputatilor, a depus-o azi sub nr. 13098 la PICCJ, prin care se cere inceperea urmaririi penale impotriva a 15 persoane: Traian Basescu, Emil Boc, Monica Macovei, Cristian Preda, M.R. Ungureanu, Vasile Blaga, Sever Voinescu, Cezar Preda, Cristian Boureanu, Anca Boagiu, Raluca Turcan, Nicusor Paduraru, Ioan Oltean, Sebastian Lazaroiu, Andreea Paul”, a precizat acesta, citat de antena3.ro.

Conform acestuia, cei 15 au fost acuzati de „raspandire de informatii false, defaimare a tarii si a natiunii si periclitare a sigurantei economiei nationale si a stabilitatii monedei”.

author avatar
Ionut Zgimbau
356 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger