AcasăNewsUserista Chichirau, plangere impotriva pesedistului Nicolae

Userista Chichirau, plangere impotriva pesedistului Nicolae

Deputatul USR n-a trecut cu vederea afirmatiile liderului senatorilor PSD, facute in plina sedinta de plen, astfel ca l-a reclamat in doua directii.

O plangere a depus-o la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD). O sesizare, la Comisia de disciplina a Senatului.

„Nu doar eu am fost jignita, ci toate femeile. A fost lezata insasi demnitatea femeii. Mai mult, Romania nu poate tolera sa fie reprezentata in cele mai inalte foruri politice de un astfel de om. Demisia lui Serban Nicolae din Senat si din orice functie publica este singurul lucru care ar compensa lezarea imaginii tarii. Ar putea ramane in conducerea PSD daca acest tip de comportament reprezinta PSD”, si-a motivat, printre altele, Chichirau demersul, pe pagina personala de Facebook.

Incidentul reclamat de userista a avut loc in sedinta de plen a Camerei din 6 decembrie, la care participa si senatorul PSD. Totul a fost transmis live pe reteaua de socializare, gratie unei transmisiuni realizate chiar de deputata. E de mentionat, insa, ca, la randul sau, si aleasa neamului de la USR a avut la randul sau cateva comentarii departe de tiparul dezbaterilor politice la adresa mai multor parlamentari prezenti in sala la momentul respectiv.

Ramane de vazut daca si mai ales cum va reactiona social-democratul Nicolae.

sursa foto: Facebook/Cosette Chichirau

158 afisari

2 COMENTARII

  1. hai nu zau mai Chiroico, tu il faci in toate felurile si tu ii faci sesizare, hai ma fii si tu serioasa tu ai inteles pana acum care este rolul tau in Parlamentul ala ca tu nu faci altceva decat sa-i fotografiezi pe deputati sa-i jignesti, cine dracu te-a adus acolo, spioanca dracu, te-ai scolarizat la scolile de spioni americani. Ia dati tu demisia si lasa oamenii aia in pace.

  2. hai nu zau mai Chiroico, tu il faci in toate felurile si tu ii faci sesizare, hai ma fii si tu serioasa tu ai inteles pana acum care este rolul tau in Parlamentul ala ca tu nu faci altceva decat sa-i fotografiezi pe deputati sa-i jignesti, cine dracu te-a adus acolo, spioanca dracu, te-ai scolarizat la scolile de spioni americani. Ia dati tu demisia si lasa oamenii aia in pace.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger