Cauta

Ursii polari il ameninta cu moartea pe Rares Bogdan

Si eu, si colegul meu Razvan Boanchis, in nenumarate randuri am incercat sa-l lamurin pe Rares Bogdan ca nu-l urmareste nici dracu, asa cum credea el. Sau poate voia sa fie urmarit, ca sa se mai bage in seama cu ceva.

Nimeni nu vrea sa l omoare pe regizorul prostiei Vrea doar sa si sufle nasul in batista lui de la piept

I-am mai spus, ca sa-l calmam, ca securistii nu se deghizeaza in frapiere la Athénée Palace si nici in scrumiere nu stau ascunsi. In special aia care poarta 46 la pantofi, pentru ca nu le incap picioarele.

Si calul ce a spus?

Micutul maestru nu a inteles insa nimic si si-a depanat in continuare tragedia adaptarii la Calea Victoriei, despre care nu cred ca stie de ce se numeste asa. Dom’le, pomu’ si securistu’. Pana si calul pe care sta in sa Regele Carol I are moaca de securist, ia priviti-l mai cu atentie. Nu stiu cum de n-a sesizat epilatul baron de Manastur, ca ne trantea o emisiune si cu sereisti de rit vechi mascati in cai numai ca sa-l supravegheze pe el. Ba cred ca ar fi adus si calul in platou si l-ar fi dat pe mana lui Oreste, ca sa-l descoasa metempsihotic despre origini si potcoave.

Fara subiecte

Cred, totusi, ca Rares -frumos nume, impune si imi aduce aminte de boul bunicului meu, il chema la fel ca pe el – ar trebui supravegheat, din moment ce numai lui i se intampla toate nenorocirile. Acum e vorba de Rares patriotul, nu de bou. Prima nenorocire s-a numit Realitatea TV. Apoi „Jocuri de putere”, care duce audienta sub Taraf TV.  A treia nenorocire este ca, in general, nu are subiecte si, in special, nu are subiecte. A patra nenorocire este ca Denise Rifai nu il are invitat in emisiunea ei, ca sa mai faca si lumea diferenta intre ei. Chiar, Bogdane, tu de ce nu ai sani asa de bine crescuti?

Ochii la Kretulescu, fiule!

Ultima nenorocire este ca cineva il ameninta cu moartea. Pe el, Craisorul ajuns in Bucuresti – am mai spus, dar cred ca nu a inteles – dintr-o greseala a Mersului Trenurilor. Nu se stie de ce il ameninta. Cica lista ar fi lunga, zice Rares, dar cremenalul il lasa pe el la sfarsit, ca trofeu suprem. Ba, da’ ce gusturi proaste mai are si ala! Mi se pare fake news, ca si stirea cu ordonanta de amnistie si gratiere. Sa faca cineva ceva, ca sa nu mai cred ca si asta tot de aici e plecata. Acum, pe bune, daca ma uit atent peste tara, doar ursii l-ar putea ameninta cu moartea. Razvan Boanchis sigur ar spune ca ursii Panda. Eu nu cred. Mai degraba ursii polari de pe Calea Victoriei, deghizati in Biserica Kretulescu.

Ultimele stiri

  • Horoscop 7 mai 2024 – Mergi la căldura casei tale
  • Germania acuză Rusia de atacuri cibernetice. Ambasadorul Germaniei în Rusia a fost rechemat în țară.
  • Alege ce citești
  • Alertă, păziți vistieria: Iohannis a plecat în America!
  • Digitalizarea ANAF, praf și pulbere. Nici aplicațiile banale nu funcționează
  • Obiectivele militare ”pârjolesc” totul în jur. Terenurile din zonă, confiscate, mascat, de stat
  • Bătaie pe Dani Coman. Două rivale de moarte din Superligă îl vor
  • Șeful anticorupție din arbitraj, arestat pentru trafic internațional de droguri
  • Doi vajnici moldoveni pur-sânge tânjesc după regionalizarea României
  • România, sub ocupație economică. Germania, Franța și SUA controlează totul
  • Exit mobile version