AcasăNewsUrsii polari il ameninta cu moartea pe Rares Bogdan

Ursii polari il ameninta cu moartea pe Rares Bogdan

Nimeni nu vrea sa-l omoare pe regizorul prostiei. Vrea doar sa-si sufle nasul in batista lui de la piept

Si eu, si colegul meu Razvan Boanchis, in nenumarate randuri am incercat sa-l lamurin pe Rares Bogdan ca nu-l urmareste nici dracu, asa cum credea el. Sau poate voia sa fie urmarit, ca sa se mai bage in seama cu ceva.

Nimeni nu vrea sa l omoare pe regizorul prostiei Vrea doar sa si sufle nasul in batista lui de la piept

I-am mai spus, ca sa-l calmam, ca securistii nu se deghizeaza in frapiere la Athénée Palace si nici in scrumiere nu stau ascunsi. In special aia care poarta 46 la pantofi, pentru ca nu le incap picioarele.

Si calul ce a spus?

Micutul maestru nu a inteles insa nimic si si-a depanat in continuare tragedia adaptarii la Calea Victoriei, despre care nu cred ca stie de ce se numeste asa. Dom’le, pomu’ si securistu’. Pana si calul pe care sta in sa Regele Carol I are moaca de securist, ia priviti-l mai cu atentie. Nu stiu cum de n-a sesizat epilatul baron de Manastur, ca ne trantea o emisiune si cu sereisti de rit vechi mascati in cai numai ca sa-l supravegheze pe el. Ba cred ca ar fi adus si calul in platou si l-ar fi dat pe mana lui Oreste, ca sa-l descoasa metempsihotic despre origini si potcoave.

Fara subiecte

Cred, totusi, ca Rares -frumos nume, impune si imi aduce aminte de boul bunicului meu, il chema la fel ca pe el – ar trebui supravegheat, din moment ce numai lui i se intampla toate nenorocirile. Acum e vorba de Rares patriotul, nu de bou. Prima nenorocire s-a numit Realitatea TV. Apoi „Jocuri de putere”, care duce audienta sub Taraf TV.  A treia nenorocire este ca, in general, nu are subiecte si, in special, nu are subiecte. A patra nenorocire este ca Denise Rifai nu il are invitat in emisiunea ei, ca sa mai faca si lumea diferenta intre ei. Chiar, Bogdane, tu de ce nu ai sani asa de bine crescuti?

Ochii la Kretulescu, fiule!

Ultima nenorocire este ca cineva il ameninta cu moartea. Pe el, Craisorul ajuns in Bucuresti – am mai spus, dar cred ca nu a inteles – dintr-o greseala a Mersului Trenurilor. Nu se stie de ce il ameninta. Cica lista ar fi lunga, zice Rares, dar cremenalul il lasa pe el la sfarsit, ca trofeu suprem. Ba, da’ ce gusturi proaste mai are si ala! Mi se pare fake news, ca si stirea cu ordonanta de amnistie si gratiere. Sa faca cineva ceva, ca sa nu mai cred ca si asta tot de aici e plecata. Acum, pe bune, daca ma uit atent peste tara, doar ursii l-ar putea ameninta cu moartea. Razvan Boanchis sigur ar spune ca ursii Panda. Eu nu cred. Mai degraba ursii polari de pe Calea Victoriei, deghizati in Biserica Kretulescu.

author avatar
Valentin Boeru
3.633 afisari

8 COMENTARII

  1. sunteti niste jeguri ordinare, ii aveti in schimb pe nenorocitul de dragnea si nenorocita de firea ca si conducatori, boilor, prostilor, inapoiatilor ati ajuns pe manile unui vanzator de cinzaca ordinara la pahar si a unei proaste din moldova, purtatoare a rapirii din serai pe peretele din spatele canapelei. sunteti niste mitici nenorociti, habar nu aveti de cultura, de civilizati. jegul, prostia, murdaria, minciuna, va vor manca nenorocitilor.ARDEALUL NU ARE NEVOIE DE VOI !!!!

    • Ardeleane, bre, jeg esti tu cu sorosistii #Rezist, neomarxistii lui George Soros, tradatorilor!

  2. Doamne, cit de prost sa fii sa te crezi cult si civilizat ( ma refer la „adelean” de mai sus, care probabil o fi vrut sa se numeasca „ardelean” dar de „cult si civilizat” ce e nu stie sa si scrie nici nickname ul corect! ) ca sa i numesti pe cei care scriu articole pe acest site „niste jeguri ordinare, ii aveti in schimb pe nenorocitul de dragnea si nenorocita de firea ca si conducatori, boilor, prostilor, inapoiatilor ati ajuns pe manile unui vanzator de cinzaca ordinara la pahar si a unei proaste din moldova, purtatoare a rapirii din serai pe peretele din spatele canapelei. sunteti niste mitici nenorociti, habar nu aveti de cultura, de civilizati. jegul, prostia, murdaria, minciuna, va vor manca nenorocitilor.”
    asa dovada de cultura si civilizatie rar spre deloc mi a fost dat sa vad. „Adelene” atita am sa ti spun: halal de mama care te a facut! hai pa si pune mina pe carte. pentru nceput, recomand Abecedarul.

    • ANA LUI MANOLE, superbă intervenție! Bine ar fi să putem reduce la tăcere cât mai multe scursuri pline de venin .

      • Voi , prostilor, trebuie sa fiti redusi, si nu la tacere pentru ca oricum nu aveti nici un santulet pe suprafata materiei cenusii (se mumeste circumvolatiune-santuletul, daca nu stii!). Despre scursuri, priveste in jurul tau spre estul si spre sudul indobitocit al tarii asteia. Vai de curu vostru!!!!

    • Esti fă si tu din moldova sau din sudul vostru imputit ? Apropos, sa o futi tu pe mama ta , proasta nesimtita .
      Adelene nu are nimic cu ARDELEAN, desteapto. Vezi ca esti proasta de impungi, ca proasta dancila din teleorman? N-aveai cum sa stii tu de ADELean for Cyber Security!!!!Nu-mi vorbi mie de carte, cand la voi, incultilor exista municipii fara o librarie, fara un anticariat…

      • gogule de la labă-rie,te cam zgaraie la mandrie imputitu, prostia, inapoierea, indobitocitu? Nu vrei tu măi labă sa ii iei pe ANA LUI MANUELA, pe Alexandra pe Nationalistul din Dragasani (a lui Vlad Tepes te-am nimerit băi labă de petrol ?)de maînuțe si sa va aruncați in haznaua din fundul curții? Acolo unde probabil aveti o gaura in scandura si un par cu care dati dupa caini? Frunze de brusture aveti prin prejur, daca nu, veti gasi un cocean de cucuruz sa va stergeti pe cururile alea nespalate, jegosilor !

  3. Eu ma bucur cand cineva ma contrazice asta arata diversitate opiniilor pe care le dezbatem. Totusi raman uimit cand se ataca ziaristii între ei cand ar trebui sa indrepte țăvile in alta zare sa dea exemplu de comportament si o jungla amazoniana de idei. Ce naiba nu v-ati saturat de aceiadi Scanteia dimineata de dimineata cu aceladi mesaj de tot inainte ⬅… Incercati sa va maturizati profesional.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger