AcasăNewsURSII astia te-ar putea convinge si pe tine sa le dai ceva...

URSII astia te-ar putea convinge si pe tine sa le dai ceva de mancare! Sau nu? (VIDEO)

Avem si noi, in zona Brasovului, dar au si ei ursi care coboara din padure pentru a gasi de mancare. Si cum pe sosele sunt masini in care mai mereu se gasesc si „de-ale gurii”, animalelor nu le mai ramane de facut decat sa apeleze la mila turistilor.

Nu e simplu sa treci de ei -nici la propriu, nici la figurat! Pentru ca ursii blocheaza drumul, se apropie de portiera si bat, pur si simplu, in geam, doar-doar s-o gasi cineva sa le dea ceva de mancare. Cele mai recente imagini, surprinse de cativa cameramani amatori, in orasul rus Pravdinsk, arata cat se milogeste un pui de urs sa obtina macar o bucata de sandvis, o punga de snacks-uri sau cateva bomboane.

Oricat s-ar stradui autoritatile sa ii faca pe turistii care intalnesc acesti „ursi cersetori” sa nu le mai cada in cursa si sa nu le mai arunce pe geam resturi de mancare pentru ca risca oricand sa fie atacati de ursii flamanzi, oamenii nu respecta intotdeauna sfaturile si se incapataneaza sa creada ca nimic rau nu li se poate intampla tocmai lor.

[youtube]ctjnrUID3z4[/youtube]

290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger