AcasăNewsUrmariti de DNA, alesii locali emigreaza pe capete in Benelux

Urmariti de DNA, alesii locali emigreaza pe capete in Benelux

Pentru a-si consolida viitorul profesional, Daniel Morar trebuie sa sacrifice multe nume sonore

Decizia Curtii Constitutionale de respingere a propunerii de comasare a alegerilor electorale a agitat la culme apele si asa tulburi ale politicii romanesti.

Oamenii politici anchetati de procurorii DNA condusi de Daniel Morar isi muta averile in alte tari

Mai este foarte putin pana la alegerile locale si multi dintre oamenii politici tremura de frica la gandul sa nu-i inhate procurorii anticoruptie. Pe de o parte, sunt cei care vor sa candideze si nu stiu cum sa dea spagile de zeci si sute de mii de euro, ca sa fie trecuti pe locurile eligibile din listele electorale de partid. De cealalta parte, actualii alesi locali care s-au dumirit ca nu mai prind un nou mandat isi lichideaza toate afacerile din tara, incercand sa-si duca banii la adapost de oamenii lui Daniel Morar.

Isi dau si vilele!

Insa, cum de ce ti-e frica nu scapi, alesii aflati sub geana procurorilor DNA au atras atentia asupra lor tocmai prin incercarile disperate de a vinde tot ce au. Multi dintre ei, chiar somptuoasele vile cu piscina pe care le detin si in care stau impreuna cu familiile. Iar astfel de oferte imobiliare mult sub pretul pietei nu aveau cum sa nu atraga atentia anchetatorilor, care au descoperit ca, in afara de proprietatile imobiliare, o gramada de consilieri locali, primari si presedinti de Consilii Judetene de-a valma trateaza in ultima vreme si cesionarea actiunilor pe care le detin prin intermediari la diverse societati extrem de profitabile, majoritatea facand, bineinteles, afaceri cu statul. Banii astfel obtinuti sunt reinvestiti in tari occidentale, in special in Belgia, Luxemburg, Olanda sau Elvetia. Si cum isi cumpara mai intai locuinte, este cat se poate de clar ca vor sa-si ia talpasita…

author avatar
Catalin Tache
1.282 afisari

5 COMENTARII

  1. Intrebarea este cui vand???.INTERLOPILOR????.Pai trebue sa dea socoteala de unde au banii si interlopii cumparatori si vazatorii .DECI AVERILE LA CONTROL .NICI UN SMEN NU ESTE DE NEDESCOPERIT ,DOAR MESAJUL TREBUE SA EXISTE.

  2. Este foarte interesant ceea ce scrieți, domnule Tache, dar în plasa DNA nu au loc ”rechinii” și peștii cei mari din PDL, ci numai plevușca la care se poate renunța. Și multă Opoziție.

  3. Tot nu inteleg, la cate dezvaluiri si anchete sunt, de ce nu sunt astia arestati si nu sunt saltati? De ce mai au timp sa vada, sa plece, si sa se de ala fund? Cred ca e un joc frumos, de care toti stiu si toti tac. Este din ce in ce mai evident ca astia de la putere pierd si fac tot ce pot sa scape cat mai repede.

  4. E grele. Iti dai seama ce „foame-n glande” au viitorii alesi.Sa speram ca geana procurorilor isi va face simtita prezenta si dupa alegeri.

    • De cand este isntrziea nostalgia ? Imaginile acestea nu sunt deloc idilice si cred ca nici cele mai multe amintiri exprimate aici. Fata de anul cand au fost facute, eu m-am nascut dupa un cincinal si ceva, am terminat liceul IL Caragiale si m-am plimbat deseori pe bd. Magheru ori la Piata Universitatii. As fi vrut sa vorbesc si eu despre curatenie, scoala de atunci, respectul pentru cel mai in varsta, si altele, insa nu cred ca mai are rost; vad doar ca multora le pasa de ce a fost si ii doare sa vada ce a ajuns acum Bucurestiul nostru de odinioara! Populatia sa, din pacate, s-a dublat intre timp si multa, foarte multa lume de valoare a emigrat (procentual cca 80% din colegii mei de clasa)! Oricum, aceste imagini reprezinta o palma aspra peste obrazul tovarasilor care au administrat capitala noastra, a celor care au permis migratia, dezvoltarea si perpetuarea faunei actuale, a celor care nu au gasit niciodata bani pentru parcari, infrastructura, intretinerea si re-innoirea retelelor de agent termic, a celor care au permis ridicarea unor blocusoare/ori alte constructii cat se poate de hidoase printre case, vile cu adevarat frumoase Multumesc d-lui Galmeanu, mi-a facut o surpriza frumoasa. Eu am emigrat peste Ocean in 2002, satul sa tot astept o schimbare in bine (nu cea realizata de CDR). Si o intrebare pentru Mariana: de cand libertatea, in acceptia ta inseamna caini vagabonzi, pocnitoare pe strazi ori piete (controlate numai de tigani), injuraturi, scuipat pe strazi, droguri, gunoaie neridicate, lipsa parcarilor (apropo, mi se pare o dementa ca la o populatie de cca 3 000 000 de locuitori sa fie cca 1 000 000 de masini) s.a? Eu am trait privatiunile acelor ani, nu puteam calatori decat in fostul spatiu CAER, insa nu cred ca era inevitabil sa se ajunga aici .altfel spus, nu cred ca pretul libertatii il reprezinta lipsa civilizatiei .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger