AcasăNewsUrmarit general, Don Juan pe Facebook

Urmarit general, Don Juan pe Facebook

Condamnat. Samir Petru Bura este cautat de politie pentru ca are de ispasit doi ani de puscarie, pentru evaziune fiscala

Un clujean dat in urmarire generala a reusit sa-i pacaleasca pe oamenii legii dupa ce a gasit modalitatea perfecta pentru deghizare. Astfel, anchetatorii au fost usor de indus in eroare, intrucat infractorul poarta in fotografiile recente o palarie pe care nu o avea in poza din baza de date a Politiei!

Condamnat. Samir Petru Bura este cautat de politie pentru ca are de ispasit doi ani de puscarie, pentru evaziune fiscala

Politistii din intreaga tara incearca sa puna mana pe Samir Petru Bura, un clujean condamnat la doi ani de puscarie pentru evaziune fiscala, care in prezent este dat in urmarire generala. In timp ce fugarul ii fenteaza pe oamenii legii, jurnalistii de la „National” l-au gasit pe Facebook. Acesta si-a postat mai multe fotografii, atat langa o soba de teracota, cat si in fata calculatorului, cu lantisorul de aur la vedere, dar si alaturi de o femeie. Pentru a-si avertiza fanele ca nu doreste decat o aventura, urmaritul general care pozeaza in Don Juan a precizat ca si-a gasit deja jumatatea: „Sunt intr-o relatie cu Valentina de 13 ani”.

Palaria buclucasa

Hobby. Urmaritul general isi cauta prieteni noi pe site-ul de socializare

Convins ca politistii nu-l vor crede atat de prost incat sa-si faca un cont pe Facebook folosind numele real, Samir Petru Bura chiar a folosit datele reale. Totusi, si-a luat niste masuri, pentru a nu fi identificat prea usor. Nu si-a facut operatie estetica, nici nu si-a lasat barba. Si-a pus pe cap o palarie.

Astfel, cu „un nou look”, Sabir a descins in spatiul virtual, mentionand in profil pana si localitatea in care domiciliaza. Interesant este faptul ca, in timp ce Politia Romana investeste milioane de euro in sisteme informatice si specialisti IT, indivizi precum Bura zburda liberi pe internet. Asta in conditiile in care localizarea clujeanului ar fi floare la ureche pana si pentru un novice in domeniu, care ar putea sa afle adresa IP a calculatorului in cateva minute si sa spuna cu o precizie incredibila de unde a accesat urmaritul general pagina de Facebook.

author avatar
Narcis Voica
432 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger