AcasăNewsUrmarire si focuri de arma in Capitala: un tanar a fost retinut

Urmarire si focuri de arma in Capitala: un tanar a fost retinut

Un conflict dintre doi fosti indragostiti s-a sfarsit cum nu se poate mai prost pentru cei doi protagonisti, unul dintre ei ajungand sa fie retinut, insa nu oricum, ci dupa o operatiune demna de un film de actiune.

Din cate au anuntat politistii Capitalei, incidentul – pordus pe raza sectorului 1- dateaza de noaptea trecuta, cand oamenii legii au observat o fata in varsta de 19 ani agatata pe capota unei masini, cerand ajutor. Dupa cum era de asteptat, politistii n-au stat pe ganduri si i-au cerut soferului sa opreasca. Doar ca, lovindu-se de refuzul barbatului, politistii au ajuns sa recurga la armanentul din dotare. Concret, potrivit sursei citate, au fost trase doua focuri de avertisment in plan vertical. Cum nici asa soferul nu s-a oprit, politistii au pornit pe urmele sale, urmarindu-i autoturismul.

La un moment dat, tanarul in varsta de 22 de ani aflat la volan a franat, ceea ce a facut ca tanara agatata pe capota sa cada. Nici acest lucru nu l-a facut pe sofer sa opreasca din goana lui, dimpotriva. A accelerat din nou. In cele din urma, cursa lui s-a oprit brusc in momentul in care masina s-a lovit de gardul de protectie montat in zona sinelor unui tramvai. Moment in care a fost prins si dus la sediul de politie.

Odata ce s-au facut verificari s-a ajuns la concluzia ca fata si baiatul avusesera o relatie, care se incheiase cu scurta vreme in urma, iar seara trecuta au avut niste discutii. Nu in cele mai calme conditii, din cate s-a vazut. Ar mai fi de mentionat faptul ca, potrivit politistilor, tanarul a fost retinut, fiind cercetat pentru lovire sau alte violente, dar si pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

foto: Facebook

256 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger