AcasăNewsUrmarire si focuri de arma in Capitala: un tanar a fost retinut

Urmarire si focuri de arma in Capitala: un tanar a fost retinut

Un conflict dintre doi fosti indragostiti s-a sfarsit cum nu se poate mai prost pentru cei doi protagonisti, unul dintre ei ajungand sa fie retinut, insa nu oricum, ci dupa o operatiune demna de un film de actiune.

Din cate au anuntat politistii Capitalei, incidentul – pordus pe raza sectorului 1- dateaza de noaptea trecuta, cand oamenii legii au observat o fata in varsta de 19 ani agatata pe capota unei masini, cerand ajutor. Dupa cum era de asteptat, politistii n-au stat pe ganduri si i-au cerut soferului sa opreasca. Doar ca, lovindu-se de refuzul barbatului, politistii au ajuns sa recurga la armanentul din dotare. Concret, potrivit sursei citate, au fost trase doua focuri de avertisment in plan vertical. Cum nici asa soferul nu s-a oprit, politistii au pornit pe urmele sale, urmarindu-i autoturismul.

La un moment dat, tanarul in varsta de 22 de ani aflat la volan a franat, ceea ce a facut ca tanara agatata pe capota sa cada. Nici acest lucru nu l-a facut pe sofer sa opreasca din goana lui, dimpotriva. A accelerat din nou. In cele din urma, cursa lui s-a oprit brusc in momentul in care masina s-a lovit de gardul de protectie montat in zona sinelor unui tramvai. Moment in care a fost prins si dus la sediul de politie.

Odata ce s-au facut verificari s-a ajuns la concluzia ca fata si baiatul avusesera o relatie, care se incheiase cu scurta vreme in urma, iar seara trecuta au avut niste discutii. Nu in cele mai calme conditii, din cate s-a vazut. Ar mai fi de mentionat faptul ca, potrivit politistilor, tanarul a fost retinut, fiind cercetat pentru lovire sau alte violente, dar si pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

foto: Facebook

256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger