AcasăNewsUrmărire ca-n filme și focuri de avertisment. Polițiștii, pe urmele unui tânăr...

Urmărire ca-n filme și focuri de avertisment. Polițiștii, pe urmele unui tânăr șofer prins circulând cu o viteză uriașă

sursa foto: Facebook/Poliția Română

Un șofer prins că a călcat prea mult pedala de accelerație, ajungând la o viteză uriașă, a fost protagonistul unei urmăriri desprinse parcă din filmele de acțiune. S-a întâmplat în județul Olt. Oamenii legii au fost nevoiți să tragă focuri de avertisment pentru a-l opri. Tânărul conducător auto s-a ales cu sancțiuni – amendă, dar și suspendarea permisului de conducere pentru 270 de zile – adică pentru o perioadă de 9 luni.

Poliţiştii din Olt au urmărit un şofer în vârstă de 20 de ani care circula cu 227 km/h pe Drumul Expres 12.

Circula cu 227 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 de km/h

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat că poliţiştii Serviciului Rutier Olt, care desfăşurau activităţi pe Drumul Expres 12, în apropierea localităţii Bîrza, au depistat vineri, la ora 01.30, autoturism ce circula cu viteza de 227 de km/h, potrivit realitatea.net.

S-a întâmplat pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 de km/h.

Poliţiştii au tras trei focuri de avertisment/Mașina, găsită pe un câmp

Șoferul nu ar fi oprit, când oamenii legii ar fi încercat sa-l tragă pe dreapta. Așa a pornit „aventura” conducătorului auto, cu polițiștii pe urmele sale.

„Deşi poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, conducătorul auto nu s-a supus măsurii, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză. În cadrul activităţilor de urmărire, întrucât conducătorul auto nu s-a supus somaţiilor, poliţiştii au executat trei focuri de avertisment, cu armamentul din dotare. La scurt timp, autoturismul a fost depistat pe un câmp din afara localităţii Bîrza, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Mărunţei, judeţul Olt, care a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât şi cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative”, au anunțat poliţiştii.

În timpul urmăririi, tânărul șofer a acroşat mai multe balize direcţionale amplasate pe Drumul Expres 12. Din fericire, nu au fost persoane rănite. Au existat, în schimb, pagube materiale.

Șoferul teribilist a fost sancționat. Mai exact, conducătorul auto a fost amendat cu 5.220 de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 270 de zile, potrivit aceleiași surse.

author avatar
Andrei Coman
368 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ce doar 270 de zile si nu anulare pe viata a permisului de conducere? Asta pe viitor o sa mai faca probleme la volan.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger