AcasăNewsUrmărire ca-n filme, în centrul Bucureştiului! Şi-a făcut maşina PRAF. Când l-au...

Urmărire ca-n filme, în centrul Bucureştiului! Şi-a făcut maşina PRAF. Când l-au prins, poliţiştii au înţeles de ce fugea bărbatul

accidentUrmărire ca-n filme, în centrul Bucureştiului! Şi-a făcut maşina PRAF. Când l-au prins, poliţiştii au înţeles de ce fugea bărbatul

Un accident grav a avut loc, duminică, în Bucureşti. Un şofer şi-a distrus bolidul în timp ce fugea de poliţie. A fost o urmărire ca-n filme. Bărbatul în vârstă de 27 de ani era urmărit de poliţişti în momentul în care a intrat cu maşina într-un stâlp.

Totul a început după ce poliţiştii au încercat să-l oprească pe şofer în zona Piaţa Victoriei, pentru un control de rutină.

Bărbatul erau drogat şi băut

Bărbatul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a intrat cu maşina într-un stâlp. Alcooltestul a indicat o concentraţie de alcool de 0,99 la mie, în aerul expirat, iar testul pentru droguri a ieşit pozitiv.

Din primele informaţii, bărbatul ar fi consumat cocaină şi a fost dus la IML pentru analize. Şoferul care a fugit de poliţişti are acum dosar penal.

Ce au anunţat poliţiştii?

În jurul orei 09:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în intersecția Bd. Aviatorilor/Piața Victoriei au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Bd. Aviatorilor.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat și și-a continuat deplasarea către Piața Romană, încercând să se sustragă.

În acest context, polițiștii au procedat la urmărirea conducătorului autovehiculului, care la intersecția Bd. Gheorghe Magheru/Str. George Enescu a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de pe trotuarul situat pe sensul opus de mers”, au transmis reprezentanții Brigăzii Rutiere.

author avatar
Andrei Ștefan
492 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger