AcasăNewsUrmarire ca in filme pe strazile Bucurestiului: Patru hoti de locuinte fugeau...

Urmarire ca in filme pe strazile Bucurestiului: Patru hoti de locuinte fugeau de politisti

Locuitorii Sectorului 3 au fost joi noaptea martorii unei scene rupte parca din filmele americane. Politistii au tras focuri de arma si i-au urmarit pe patru hoti de locuinte care incercau sa scape dupa ce au spart un apartament.

Actiunea a avut loc joi noaptea, cand oamenii legii i-au prins in flagrant pe cei patru barbati cu varste intre 25 si 48 de ani, in timp ce incercau sa fuga cu 17 laptopuri furate dintr-un apartament din Sectorul 3.

Hotii au taiat grilajul, apoi au fortat si escaladat geamul termopan al imobilului, de unde au luat 17 laptop-uri si accesorii pentru acestea, potrivit unui comunicat emis de Politia Capitalei.
„Intrucat suspectii au avut un comportament violent, incercand sa-si asigure astfel scaparea, judiciarisii bucuresteni au facut uz de arma in plan veritical, pentru imobilizarea si retinerea acestora. In urma executarii celor patru focuri de arma in plan vertical nicio persoana nu a fost ranita si nici nu au fost inregistrate pagube materiale”, au spus reprezentatii politiei.

Prejudiciul, in valoare de aproximativ 35.000 lei, a fost recuperat in totalitate si restituit proprietarului. Cei patru au fost retinuti si vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti, cu propunerea de arestare preventiva.

author avatar
Andra Nesu
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger