AcasăNewsUrmarire ca in filme intre masinile ARD si USL

Urmarire ca in filme intre masinile ARD si USL

(foto: captura rtv)

Cativa militanti ai USL si ai ARD, din Vaslui, sunt protagonistii unei urmariri, intre masini, ca in filme. Membrii USL implicati in incident sustin ca au supravietuit unei tentative de asinat politic.

(foto: captura rtv)

Militantii USL venisera in comuna vasluiana Suletea pentru a lipi cateva afise electorale. In timp ce isi faceau treaba, social-liberalii au fost inconjurati de masina primarului din comuna, membru ARD, si alte doua jeep-uri care le-au blocat masina. Intr-un final usl-istii au reusit sa scape din capcana, insa nu si de opozantii suparati.

Desi au incercat sa-si piarda urma, membrii USL nu au avut prea mare succes, protagonistii incidentului ajungand sa apese pedala de acceleratie pana la 140 de kilometri pe ora. La un moment dat unul dintre urmaritori, cu un jeep, a acrosat autoturismul USL, in incercarea de a-l scoate de pe sosea. Totul s-a sfarsit la sediul Politiei Barlad, unde i s-a retinut permisul de conducere soferului de jeep, cercetarile continuand pentru stabilirea exacta a vinovatilor. USL intentioneaza sa depuna plangere penala pentru tentativa de omor.

author avatar
Alina Costache
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger