AcasăNewsUrmărire ca în filme, în Capitală. Doi polițiști răniți. Ce s-a aflat...

Urmărire ca în filme, în Capitală. Doi polițiști răniți. Ce s-a aflat despre șoferul de la care a pornit totul

Un șofer a pus pe jar oamenii legii din Capitală, în noaptea de duminică spre luni. A fost vorba de un episod desprins parcă dintr-un film de acțiune. Totul s-a încheiat cu un incident ce a avut loc pe Șoseaua Colentina. Acolo unde o mașină de poliție a fost lovită, doi oameni ai legii fiind răniți.

Doi polițiști au ajuns la spital după ce un șofer care nu a oprit la semnalele forțelor de ordine a intrat într-o autospecială, iar întreaga scenă s-a petrecut în timpul unei urmăriri ca-n filme pe străzile din București, potrivit realitatea.net.

Din primele informații, polițiștii au încercat să-l oprească pe șofer, însă acesta nu s-ar fi conformat, văzându-și de drum, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea lui.

La un moment dat, poliția a blocat drumul cu mai multe mașini, însă șoferul nu a oprit și a intrat în plin într-o autospecială, rănind doi agenți.

Primele informații de la poliție. Ce a indicat aparatul alcooltest în cazul șoferului urmărit

Din primele date transmise de către oamenii legii reiese că șoferul pe urmele căruia porniseră oamenii legii are 31 de ani. Din comunicatul poliției reiese că rezultatul testării cu alcooltestul în cazul său ar fi fost de 0.41 mg/l, bărbatul fiind dus la Medicină Legală, pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

„La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 3, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător de autovehicul care circula pe Bd. Camil Ressu.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului și a încercat să se sustragă, continuându-și deplasarea.

În acest context, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, solicitând totodată sprijin colegilor aflați în proximitatea zonei prin intermediul stației emisie-recepție. În momentul în care a ajuns pe Șos. Colentina, la intersecția cu strada Cremenita, a intrat în coliziune cu o autospeciala de poliție.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului autospecialei și pasagerului din autospeciala de poliție, precum și a pasagerului din autovehiculul urmărit.

Conducătorul autovehiculului urmărit a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 31 ani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.41 mg/l, precum și cu aparatul Drugtest, care a relevat prezența unei substanțe interzise în organism.

În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice.

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale”, anunță Poliția Capitalei, într-un comunicat, conform sursei citate.

author avatar
Andrei Coman
516 afisari

8 COMENTARII

  1. Prostie și/sau nepricepere!
    E plin de camere și informatori, aceștia din urmă par mai mulți decît pînă-n 1989, de ce nu l-au săltat după ce oprea? Dar poate se uită la filme polițiste americane.

  2. @ Ca în cartierele americane ,,rău famate”, ? ,,Integrare culturală” cu America, „la cererea votanților”, ?

  3. & Probabil că pe la niște indivizi care ajungând în funcții de decizie pe sistem american, se manifestă și la nivelele inferioare și tipoligia din cartierele americane rău famate ,cu mai multe libertăți, ?

  4. Toate institutiile statului sunt varza. Nepriceputii, (dar pilosi) au invadat toate structurile, mai ales la conducere! Justitia ca sa-si pastreze favorurile, canta in struna politicului. Drogatii si betivii la volan, isi fac de cap. Ce ar mai fi de comentat????

  5. & Observați și că la MAI, la nivelul structurii de conducere, se încearcă și implementarea sistemului occidental antiplagiat , ? Deci, probabil o acțiune „copy-paste” din ceea ce au văzut unii despre americani, ?

  6. Dar de ce a filmat nimeni bătaia care și-a luat-o soferul timp de o ora de la toți polițiști în mijlocul strazii de ce nimeni nu zice că l-au luat cu targa de acolo că l-au bătut de nu se ținea pe picioare

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger