AcasăNewsUrdareanu, vizita-fulger la sediul procurorilor anticoruptie

Urdareanu, vizita-fulger la sediul procurorilor anticoruptie

Omul de afaceri care controleaza grupul UTI s-a oprit, in dimineata acestei prime zile a saptamanii, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie.

Sunt putine informatii in privinta prezentei sale la DNA. E important de mentionat faptul ca Tiberiu Urdareanu a venit singur la discutia cu procurorii, ca a ales sa nu faca precizari cu privire la motivul sau calitatea in care s-a prezentat – in jurul orei 9 si jumatate – in fata anchetatorilor anticoruptie, dar si faptul ca a fost o „vizita”, dupa cum a dezvaluit acesta, insa una fulger, de vreme ce afaceristul nu a zabovit mai mult de cateva minute in sediul DNA.

Mai mult, nici la plecarea din cladirea institutiei aflate pe Stirbei Voda Urdareanu nu a dorit sa faca declaratii pe aceasta tema. Va reamintim, insa, faptul ca prezenta sa in fata anchetatorilor vine la doar cateva zile de cand s-a speculat, pe surse, faptul ca afaceristul ar fi cel care l-ar fi dat pe mana procurorilor pe fostul candidat al PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban.

sursa foto: antena3.ro

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger