AcasăNewsUrban Unit creeaza un nou eveniment joi seara in The Ark (VIDEO)

Urban Unit creeaza un nou eveniment joi seara in The Ark (VIDEO)

Urban Unit - Liviu Pop si Raul Kusak

Orice concert Uban Unit este un eveniment. Intai pentru ca duo-ul se reuneste doar de cateva ori pe an, dat fiind ca bateristul Liviu Pop traieste la New York. Al doilea, pentru ca reintalnirile sale cu claparul Raul Kusak creeaza evenimente memorabile.

Urban Unit - Liviu Pop si Raul Kusak

Urban Unit canta o combinatie de funk-jazz-world foarte modern cu improvizatii sclipitoare care le asigura ancora in solul generos al jazz-ului traditional. Pentru ca, oricata maiestrie ar propune, jazz-ul nu exista fara improvizatie. “Noi incercam sa ne urcam pe scena fara idei preconcepute si singura influenta sa fie momentul acela. Pentru noi este foarte importanta geografia locului in care cantam si mai ales oamenii prezenti la show. Suntem influentati, bineinteles, si de evenimentele de zi cu zi sau de energia pe care o simtim in locul in care cantam. Noi credem ca arta devine si mai intensa in momentul in care este facuta pe loc, in momentul “acum”. Ne place acest concept, de a nu avea schite anterioare si de a ne lasa complet influentati de energia locului si momentului prezent”, spune Liviu.

Joi seara, de la ora 21.00, cei doi se intalnesc din nou in The Ark, intr-un alt eveniment Urban Unit care nu trebuie ratat.

[youtube]sqCKRLuu-Gg&feature[/youtube]

author avatar
A.P. Redactor
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger