AcasăNewsUrban: PDL-ul de astazi, la fel de corupt ca PSD-ul din 2004

Urban: PDL-ul de astazi, la fel de corupt ca PSD-ul din 2004

Senatorul Iulian Urban critica politica de promovare  in functii dusa de actuala conducere a PDL, avertizand ca problemele legate de coruptie pot distruge definitiv partidul.

Iulian Urban recunoaste ca eticheta de partid corupt s-a lipit de PDL

Pentru ca imaginea PDL sa se spele cat de cat,  Urban sustine ca trebuie sanctionate atat persoanele vinovate de fapte de coruptie, cat si cele care le-au propus/numit in functii. „Dar cum se face ca in momentul in care este unul prins toata lumea incepe sa fuga? Dar al cui este? A ajuns acolo cum? L-a adus un OZN, l-a plantat cineva? Cineva trebuie sa isi asume niste raspunderi (…) Oamenii aia au fost promovati de cineva. Nu ajunge nimeni in fruntea unei agentii fara sa fie sustinut de cineva, de o organizatie”, a declarat senatorul PDL, precizand ca politica „de cadre” a partidului este un dezastru. Mai mult, Urban sustine ca, in ciuda nemultumirii pedelistilor, DNA si ANI fac un bine formatiunii curatand-o de corupti. „Cand esti erodat din punct de vedere electoral pentru ca ai fost nevoit sa iei masuri anticriza dure, daca se mai adauga si anatema asta ca ai plantat in functii oameni care sa fure, pentru partid, pentru tine, esti terminat”,  a mai spus senatorul PDL, aratand ca in acest moment formatiunea din care face parte seamana izbitor, la capitolul coruptie, cu PSD-ul din 2004.

Falca isi pune mana-n cap

Gheorghe Falca are un dinte impotriva „deontologilor” din partid

Pus la zid de reformistii din partid din cauza dosarelor pe care le are, primarul Aradului, pedelistul Gheorghe Falca, isi acuza voalat colegii ca fac jocul adversarilor politici. „Au picat intr-o capcana a Opozitiei care incearca sa discrediteze primarii cu rezultate, repetand la nesfarsit ce corupt e Falca, ce corupt e primarul Y, Z, ce corupt e presedintele CJ Flutur si altii”, a declarat Falca, turnand astfel gaz pe focul care mistuie de ceva vreme PDL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger