AcasăNewsUrari politice de Craciun! Basescu: “Sa ne pastram speranta intr-un viitor mai...

Urari politice de Craciun! Basescu: “Sa ne pastram speranta intr-un viitor mai bun”

Speranta a fost laitmotivul mesajelor de Craciun transmise romanilor de politicieni.

MESAJ. Traian Basescu le doreste romanilor bucurie, liniste si sanatate

Presedintele Traian Basescu le-a urat romanilor ”sanatate, intelegere si bucurie alaturi de cei dragi”. “Fie ca aceasta sarbatoare sa ne aduca in suflet lumina si puterea de a ne implini aspiratiile, sa ne aminteasca sa fim generosi si solidari cu cei care au nevoie de ajutorul nostru si, in acelasi timp, sa ne ajute sa ne pastram speranta intr-un viitor mai bun”, a mai transmis seful statului.

Boc: Sunt onorat ca sunt roman

Tot cu viitorul mai bun in gand a fost si  premierul Emil Boc. „Romanii sunt oameni cu multe calitati, au vointa si inspiratie, onoare si talent, speranta si altruism. Am incredere in noi, in romani, si intr-un viitor mai bun si mai prosper. Sunt onorat ca sunt roman, sunt mandru ca sunt dintre dumneavoastra in origine si simtire”, se arata in mesajul premierului.

“Dragoste si liniste sufleteasca”. Asta le ureaza ministrul Dezvoltarii Elena Udrea romanilor. “Le doresc tuturor romanilor ca, in acest an, de Craciun, sa fie alaturi de cei dragi, sa primeasca si sa ofere dragoste! Sa se bucure in familie si sa aiba parte de liniste sufleteasca. Gandurile bune si increderea in viitor sa-i insoteasca oriunde s-ar afla”, a mai adaugat Udrea.

“Va doresc, dragi prieteni, sa aveti sarbatori fericite, alaturi de cei dragi, sa uitati lucrurile rele din anul care se incheie si sa renasteti in speranta, in credinta si in iubire!” le-a transmis si Adrian Nastase romanilor. Despre speranta a vorbit si liderul PSD, Victor Ponta, care a  “impodobit” mesajul de Craciun cu o promisune elecorala: “Sarbatorile din 2012 vor fi mai frumoase decat cele din acest an”. “Sa nu-si piarda speranta si sa mai reziste putin. Sa aiba grija unii de altii si sa creada in capacitatea lor de a-si schimba destinul, pentru ca puterea sta in mana lor. Si sa nu uite ca nu sunt singuri si nici abandonati. Sarbatorile de iarna din 2012 le vor readuce zambetul pe buze”, le-a mai urat Ponta romanilor.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
414 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger