AcasăNewsUraganul Sandy: Romanca eroina in SUA, felicitata de Obama

Uraganul Sandy: Romanca eroina in SUA, felicitata de Obama

O asistenta romanca si colegele ei de la sectia de Terapie Intensiva a unui centru medical din SUA, au salvat viata mai multor bebelusi in timpul uraganului Sandy. Presedintele Obama le-a felicitat spunand ca ele reprezinta “ce are mai bun America”.

(foto: aradon.ro)

Romanca Claudia Roman a devenit eroina peste Ocean, dupa ce impreuna cu alte colege de la spitalul din New York, au luat in brate bebelusii si au coborat cu ei pe scari, de la etajul al noualea al cladirii, relateaza ABC News.

„In mod obisnuit, nu am cobori cu copiii in brate, pe o scara, in intuneric”, a declarat Claudia. „Am fost extrem de ingrijorata si imi tot spuneam: sa nu ma impiedic, ar fi de neiertat”, a mai spus romanca.

Cladirea spitalului fusese afectata de o uriasa pana de curent, iar aparatele care-i tineau in viata pe micutii nascuti prematur s-au oprit. Bebelusii cu probleme de respiratie sau cu afectiuni cardiace aveau nevoie sa fie evacuati de urgenta, pentru a ramane in viata. Femeile au fost nevoite sa actioneze repede asa ca au coborat cu ei in brate.

author avatar
Andra Nesu
321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger