AcasăNewsUraganul Sandy: Cozi interminabile la benzina in SUA, "ca in comunism" ...

Uraganul Sandy: Cozi interminabile la benzina in SUA, „ca in comunism”

(foto: captura video.foxnews.com)

Uraganul Sandy i-a facut pe americani sa experimenteze “o situatie comunista”, informeaza Fox News pe editia online.

(foto: captura video.foxnews.com)

Este vorba de cozi interminabile, timp de multe ore, la statiile de benzina, atat la pompele pentru masini, cat si la cele pentru canistre. Din cauza lipsei de energie electrica, multa lume a recurs la generatoarele de electricitate casnice, dar acestea consuma mult si oamenii se vad nevoiti sa se intoarca la cozi, uneori cu toti membrii familiei.

In aceste conditii, spiritele s-au incins rapid, iar autoritatile au fost nevoite sa trimita trupe la toate statiile din New Jersey, intre Tumpike si Garden State Parkway. Cele mai multe incidente la cozile la benzina s-au inregistrat in New Jersey, New York si Connecticut, statele cele mai afectate de lipsa energiei electrice.

Mai mult de jumatate din statiile de benzina din orasul New York si din New Jersey au fost inchise, ori din cauza ca au terminat combustibilul, ori pentru ca nu au energie pentru functionarea pompelor. „Trupele au fost desfasurate pentru a asigura aprovizionarea cu benzina fara incidente”, a declarat un purtator de cuvant al Politiei din New Jersey. Cel mai mult, autoritatile se tem sa nu izbucneasca o revolta.

author avatar
National
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger