AcasăNewsUraganul Sandy: Bilantul mortilor a crescut la 106. Exista inca zone fara...

Uraganul Sandy: Bilantul mortilor a crescut la 106. Exista inca zone fara curent – VIDEO

(foto: captura youtube)

Americanii incearca sa faca fata dezastrului declansat de furia uraganului Sandy. Oamenii suporta tot mai greu frigul, cu atat mai mult cu cat exista inca zone fara curent si alimentare cu gaze, si nici problema lipsei combustibilului nu a fost complet rezolvata.

(foto: captura youtube)

Pagubele produse de uraganul Sandy, care a lovit nord-estul Statelor Unite la inceputul saptamanii, sunt greu de estimat. Pana la aceasta ora, bilantul indica cel putin 106 morti, cele mai multe victime fiind raportate in statul New York – 48. Foarte multe case au fost distruse de ape si de vantul puternic, iar oamenii ramasi fara agoniseala de-o viata se straduiesc sa se descurce cum pot.

Exista zone care nu au nici la aceasta ora curent electric si nici gaze, iar oamenii suporta cu greu temperaturile scazute din ultimele ore. Benzina sau motorina nu sunt nici la aceasta ora usor de procurat, cozile la benzinarii fiind interminabile in ultimele zile.

[youtube]pFWnZJswDnI[/youtube]

Totodata, vestile meteorologilor nu sunt de natura sa ii mai linisteasca pe locuitorii Statelor Unite. Progonoza anunta o noua furtuna, saptamana viitoare, care ar putea lovi regiuni deja afectate de uraganul Sandy, potrivit presei americane. Deja se crede ca pagubele produse de Sandy le-ar putea depasi pe cele provocate, in urma cu sapte ani, de uraganul Katrina, in New Orleans.

[youtube]KeaG1jRLIBw[/youtube]

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger