AcasăNewsUraganul Irma, considerat - mai nou - furtuna tropicala (VIDEO)

Uraganul Irma, considerat – mai nou – furtuna tropicala (VIDEO)

Irma nu se lasa dusa, chiar daca puterea vantului a scazut considerabil fata de zile precedente.

Dupa ce a lasat fara curent peste 5, 8 milioane de locuitori ai statului american Florida, uraganul Irma a fost retrogadat pana la nivelul unei furtuni tropicale, din cate anunta CNN, care citeaza Centrul National pentru Uragane. Acest lucru inseamna ca se asteapta ca rafalele sa se situeze in jurul a 110 km/h.

E de mentionat, insa, faptul ca, desi nu pare sa mai fie la fel de furios ca la inceput, cand uraganul fusese incadrat la nivelul 4 din 5 posibile, iar rafalele se apropiau, uneori, de 300 km/h, guvernatorul din Florida ii indeamna pe americani sa nu revina inca in zonele in cazul carora s-a dat ordin de evacuare – nu pana cand vor fi informati de responsabili ca e sigur sa faca asta.

Irma a lasat in urma si in acest stat american pagube insemnate – strazi si curti inundate, dar si case si cladiri afectate de furia vantului, dar si de apa.

Imaginile surprinse in ultimele ore, pe masura ce Irma a ajuns in Florida, si postate pe Youtube sunt – in cele mai multe cazuri – greu de privit:

[youtube]0dFg7g_r-gc[/youtube]

[youtube]oGPckqfkZZQ[/youtube]

[youtube]lhs_chrfXfE[/youtube]

[youtube]4NLBi5rYurg[/youtube]

[youtube]01TBjl9zCNE[/youtube]

sursa foto: captura video youtube

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger