AcasăNewsUPDATE Un tigru a fugit de la Gradina Zoologica din Sibiu!

UPDATE Un tigru a fugit de la Gradina Zoologica din Sibiu!

UPDATE. Tigrul care a fugit de la Gradina Zoologica din Sibiu si care reusise sa ajunga intr-un cartier de locuinte a fost impuscat de autoritati cu o arma cu glont.

UPDATE. Autoritatile din Sibiu care cauta tigrul fugit de la Gradina Zoologica au localizat animalul in Padurea Dumbrava, specialistii fiind pregatiti pentru a-l tranchiliza. „Echipele de cautare sunt dotate cu o pusca cu tranchilizante care va fi folosita pentru a seda animalul si a-l putea aduce inapoi”, a declarat Mirela Gligore.

Un tigru a fugit, marti dimineata, de la Gradina Zoologica din Sibiu, fiind alertate Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Politia, Asociatia Vanatorilor si SMURD.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Silviu Albisor, deocamdata nu sunt cunoscute imprejurarile in care tigrul a reusit sa scape din cusca sa.

Reprezentantul ISU a mai spus ca au fost alertate Politia, Asociatia Vanatorilor si Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), iar echipaje SMURD sunt pregatite de interventie in cazul producerii vreunui incident. Conform purtatorului de cuvant al DSVSA, Ioan Pentea, angajatii Gradinii zologice cauta animalul in zona impadurita, unde se presupune ca a fugit.

Gradina Zoologica din Sibiu, administrata de Primaria Sibiu, este situata la iesirea din oras catre Paltinis, in apropiere aflandu-se un hotel, mai multe restaurante si Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului.

 

 

author avatar
Ciprian Purice
815 afisari

2 COMENTARII

  1. Din cate am inteles eu au prins deja tigrul, asa ca puteti sa iesiti din casa sa va scoateti cainele la plimbare. Dar nu se stie inca cum a evadat tigrul. Presupun ca a fost din vina personalului

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger