AcasăNewsPonta, dupa decizia CC: Guvernul Boc sa demisioneze, si-a asumat o lege...

Ponta, dupa decizia CC: Guvernul Boc sa demisioneze, si-a asumat o lege neconstitutionala

Liderul USL Victor Ponta a declarat, miercuri, comentand decizia CC in privinta legii de comasare a alegerilor, ca Guvernul Boc trebuie sa demisioneze pentru ca si-a asumat o lege neconstitutionala si nedemocratica.

Ponta a spus ca decizia CC „este ultima lovitura pe care Guvernul Boc trebuie sa o accepte”. „Guvernul Boc trebuie sa demisioneze astazi, tinand cont ca si-a angajat raspunderea pe o lege nedemocratica si declarata neconstitutionala. Este o infrangere catastrofala pentru Guvernul Boc, care trebuie sa plece astazi”, a mai afirmat el.

Comasarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale cu cele parlamentare este neconstitutionala, a decis, miercuri, Curtea Constitutionala, admitand astfel sesizarea USL. USL a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la Legea privind comasarea alegerilor, dupa respingerea motiunii de cenzura depuse dupa asumarea raspunderii Guvernului pe acest act normativ, reprezentantii Uniunii mentionand ca cer CC „o atitudine de respect fata de lege si democratie”.

Comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare este neconstitutionala

Frunzaverde: „Dupa decizia CC, localele in prima duminica din iunie, parlamentarele la timp”

Iata interventia anuntata de Traian Basescu. Discursul care propune demisia lui Boc si guvern de tehnocrati!

Guvernul si-a angajat raspunderea asupra proiectului de lege privind comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare, sedinta Parlamentului in acest sens avand loc in 15 decembrie 2011.

author avatar
Ciprian Purice
193 afisari

3 COMENTARII

  1. Ponta asta este un ingamfat. Nu este maturizat politic si nu stie nici ce spune, nici de ce spune aceleasi lucruri. Tara asta, niciodata nu va mai fi pe mana voastra( a PSD- ULUI). Daca protestatarii din Piata sunt cateva sute, nu ne iscoditi sa iesim in strada cei ce il sustinem pe Basescu. Suntem milione.

  2. silvia este putin fanatica sau foarte visatoare.foarte multi din cei care au votat cu Basescu,la ora aceasta,nu vor sa mai auda de el.Aceasta este soarta oricarui dictator ordinar.

  3. …nu cred ca sunt foarte multi care au votat cu Basescu si vor sa isi dea demisia…e vb de doar cateva mii de betivi,copii fara stapan care stau in spatele blocului la fumat si oameni care nu stiu decat ca trebuie sa li se dea……..Silvia are dreptate…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger