AcasăNewsUPDATE Doi padurari atacati de urs in Arges

UPDATE Doi padurari atacati de urs in Arges

(foto: napocanews.ro)

UPDATE- Un alt padurar a fost ranit, in timp ce incerca sa isi salveze colegul atacat de urs. Incidentul a avut loc vineri dimineata, in timpul unei partide de vanatoare. Al doilea barbat s-a ales cu leziuni la un picior.

Un padurar din Arges a fost atacat de un urs, vineri. Din primele informatii, barbatul are rani la o mana si a fost dus de urgenta la spital.

Un urs a atacat un padurar, in Arges (foto: napocanews.ro)

Padurarul argesean a fost atacat de un urs in aceasta dimineata, intr-o padure din localitatea Corbeni, potrivit realitatea.net. Pana la aceasta ora se stie ca barbatul a fost transportat la spital, pentru ca medicii sa ii ingrijeasca ranile de la mana.

In ultimele zile alti oameni au fost atacati de ursi, in Dambovita. Din pacate, doi dintre ei au murit. Una dintre victimele pentru care nu s-a mai putut face nimic, un barbat de 63 de ani din Moroieni, a fost ucis, miercuri, de un urs pe care ar fi incercat sa il prinda intr-un lat. Animalul a scapat, s-a napustit asupra omului si l-a omorat. Sambata trecuta, un alt barbat a fost gasit mort, sfasiat de urs, tot in Dambovita. Din cate se pare, acelasi urs a atacat in cursul aceleiasi zile alte doua persoane.

425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger