AcasăNewsUnul dintre suspectii in cazul uciderii handbalistului Cozma a fugit de sub...

Unul dintre suspectii in cazul uciderii handbalistului Cozma a fugit de sub nasul politistilor

Pal Gabor, unul dintre suspectii in cazul uciderii handbalistului roman Marian Cozma, a fugit de sub nasul politistilor, dupa ce Judecatoria Veszprem a decis punerea sa sub arest preventiv. Politia a organizat mai multe filtre, dar pana acum suspectul nu a fost prins, potrivit jurnalul.ro

Un echipaj al Politiei Budapesta s-a deplasat la locuinta acestuia, unde s-a iscat o altercatie intre invinuit si oamenii legii, in urma careia Pal Gabor a reusit sa fuga.

Dupa verdictul anuntat in iunie, acesta a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru complicitate la uciderea handbalistului roman. Judecatoria Veszprem a decis ca pana la un verdict definitiv, acesta sa fie judecat in libertate, fara dreptul de a-si parasi locuinta de domiciliu. Ieri seara, in cadrul unui control de rutina la domiciliu, politia maghiara a constatat ca acesta a disparut.

Sapte persoane au fost condamnate in procesul de la Veszprem, fiind gasite vinovate pentru moartea handbalistului roman Marian Cozma. R.Sandor si N.Gyozo au primit inchisoare pe viata, Ivan Sztojka- 20 de ani, Pal Gabor 5 ani, Bihari Csaba 4 ani, fosta concubina a lui R.Sandor – 3 ani, Antalik Laszlo- 2 ani si 7 luni, ultimii patru sunt judecati in libertate.

Cazul a ajuns la Curtea de Apel Gyor unde se va judeca recursul inaintat de procurori si de avocatii apararii.

Marian Cozma, jucator in Ungaria la Vezsprem, a fost injungiat mortal intr-o discoteca, in februarie 2009, dupa un scandal cu un grup de rromi.

In varsta de 26 de ani, Cozma se afla intr-un restaurant unde sarbatorea nasterea copilului unui coleg. Dupa o altercatie cu un grup de rromi, Cozma a fost injunghiat in inima si a decedat dupa aproximativ doua ore.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger