AcasăNewsUnul dintre sefii Spitalului Militar, trimis in judecata pentru luare de mita

Unul dintre sefii Spitalului Militar, trimis in judecata pentru luare de mita

Colonelul doctor Mocanu Iancu, sef sectie Chirurgie Cardiovasculara II la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei „Vasile Candea”, a fost trimis in judecata pentru luare de mita.

Conform unui comunicat de presa dat publicitatii de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, Mocanu Iancu este acuzat ca a luat mita in trei randuri, in perioada august-septembrie 2013.

Medicul a incasat 14.600 de lei de la trei denuntatori in scopul indeplinirii unor acte privitoare la indatoririle sale de serviciu, respectiv investigarea medicala si efectuarea interventiilor chirurgicale asupra unor pacienti.

Procurorii au instituit sechestru asigurator asupra sumei de bani identificate asupra inculpatului cu prilegul constatarii in procedura flagranta a unei alte infractiuni de luare de mita pentru care inculpatul a fost deja trimis in judecata.

Dosarul in care este vizat colonelul doctor Mocanu Iancu a fost inaintat, deja, magistratilor de la Tribunalul Militar Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger