AcasăNewsUnul dintre militarii raniti in accidentul din Arges, operat in Capitala

Unul dintre militarii raniti in accidentul din Arges, operat in Capitala

Sase dintre cei noua militari raniti in urma accidentului de seara trecuta au fost transferati la Spitalul Militar din Capitala.

Directorul medical adjunct al unitatii medicale a explicat ca toti cei sase au fost supusi unor investigatii, procedura in urma careia trei dintre ei au fost internati pe sectia de Chirurgie toracica, cu fracturi costale si de stern „care nu sunt severe”. „Sunt in stare buna, nu le ameninta viata”, a conchis cadrul medical.

Aceeasi sursa a explicat faptul ca singurul militar din cei sase care a fost supus unei operatii, avand „fracturi de oase lungi”, a fost internat la Ortopedie.

La scurta vreme dupa accident, din directia MApN se anunta, printr-un comunicat, ca alti trei raniti fusesera transportati la Brasov (doua dintre victime) si, respectiv Pitesti. Din nefericire, trei militari -plutonierul-major Mihai Ionut Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catana si caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader- au murit dupa ce camionul in care se aflau a cazut intr-o rapa, pe drum de intoarcere de la un exercitiu.

foto: scumc.ro

author avatar
Cristina Stefan
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger