AcasăNewsUnul dintre cei mai periculoși interlopi din București, împușcat! Este alertă în...

Unul dintre cei mai periculoși interlopi din București, împușcat! Este alertă în toată Poliția Română

sursa foto: Facebook/Poliția Capitalei

Polițiștii fac investigații pentru a da de urma atacatorului care a tras cu o armă, luni seară, pe o stradă din Chiajna, Ilfov, împușcând în picior un bărbat.

În timpul în care oamenii legii fac cercetări, s-a aflat un amănunt de ultim moment. Și anume acela că interlopul Bebino este bărbatul care a fost împuşcat luni seară în Chiajna, potrivit unor surse Antena 3 CNN. Victima a ajuns la spital.

Anchetatorii s-au întors, marți, la locul atacului, pentru a face cercetări și a stabili exact ce s-a întâmplat de s-a ajuns la această situație. Între timp, atacatorul, cel care a tras cu pistolul, nu a fost găsit. Și este căutat de către oamenii legii.

 

Așadar, s-a aflat că interlopul cunoscut sub numele de Bebino este bărbatul împuşcat în scandalul cu focuri de armă izbucnit în parcarea unui centru comercial din localitatea ilfoveană Chiajna.

Polițiștii fac cercetări

„În cazul bărbatului împușcat în picior în timp ce se afla pe strada Rezervelor din Chiajna, revenim cu următoarele precizări:

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

La acest moment, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează cercetări pentru identificarea, depistarea și tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în comiterea faptelor investigate”, a menționat IPJ Ilfov.

Cel mai probabil, polițiștii vor ridica și imagini de pe camerele de supraveghere din zona unde s-a produs incidentul, pentru ca anchetatorii să vizioneze înregistrările video și să stabilească exact ce anume s-a întâmplat și ce măsuri se impun în acest caz.

author avatar
Andrei Coman
1.438 afisari

5 COMENTARII

  1. „Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, …”
    Desteapta militie mai avem. Adicatelea daca tu om serios tragi cu un pistol catre unul si il impusti in picior, se cheama ca ai tulburat linistea publica… Fain de tot.

    • Le-au tulburat lor linistea la birou.
      Astia se impusca in strada, fura pistoale periculoase si politia sta la filtru dupa ce aia poate au ajuns in strainatate.
      Daca au venit pe camp, sa nu lase urme, doar nu o sa plece pe strada cu pistolul in portbagaj.Vai de specialistii astia.
      Si daca au tupeu sa impuste in public, au spate puternic.Foarte puternic.Pe sifonarii astia sa ii monitorizeze.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger