AcasăNewsUnul dintre barbatii raniti in cea de-a doua explozie de la Sighet,...

Unul dintre barbatii raniti in cea de-a doua explozie de la Sighet, operat astazi la Spitalul de Arsi

Unul dintre ranitii internati la Spitalul de Arsi din Capitala, dupa exploziile produse la sfarsitul acestei saptamani la Sighetu Marmatiei este operat marti dimineata. Ese vorba o victima a celei de-a doua deflagratii, a precizat purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, medicul Calin Ciontu.

Unul dintre cei 11 raniti in exploziile de la Sighetu Marmatiei internati la Spitalul de Arsi din Capitala este operat marti dimineata, a declarat Calin Ciontu, conform Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Capitala, este vorba despre unul dintre cei cinci barbati adusi dupa cea de-a doua explozie de la Sighetu Marmatiei.

In cazul celorlalti raniti se pune problema interventiei chirurgicale in zilele urmatoare, a mai declarat medicul Ciontu, care a precizat ca doar in cazul unuia dintre cei 11 pacienti prognosticul este rezervat. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului de Arsi, acesta are arsuri pe 90 la suta din suprafata corpului, este intubat si ventilat mecanic.

Cincisprezece persoane ranite in exploziile de la Sighetu Marmatiei au fost aduse la Bucuresti. La Spitalul de Arsi din Capitala sunt internate sase din cele sapte tinere ranite în urma primei explozii si alti cinci pacienti adusi dupa cea de-a doua explozie, respectiv doi pompieri, doi angajati ai societatii de gaze si notarul care avea biroul deasupra discotecii unde a avut loc explozia sambata noaptea. Ceilalti patru raniti în explozia de la Sighetu Marmatiei, doi politisti, patronul firmei de gaze si una dintre cele sapte fete ranite în discoteca, sunt internati la Spitalul de Urgenta Floreasca.

178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger