AcasăNewsUnui veteran i s-a facut rau, la Cotroceni/medicii au intervenit in ajutorul...

Unui veteran i s-a facut rau, la Cotroceni/medicii au intervenit in ajutorul sau

Receptia gazduita de Presedintie, in dupa amiaza acestei prime zile a saptamanii, de Ziua Europei, a fost precedata de un incident care a facut necesara prezenta de urgenta a cadrelor medicale.

Din cate s-a aflat, unui veteran de razboi i s-a facut rau, astfel ca a avut nevoie de ajutor medical. Este vorba despre un barbat de o venerabila varsta care ar fi avut probleme cu inima.

Dupa ce a primit primul-ajutor, omul a fost dus rapid, cu o ambulanta, la o unitate spitaliceasca din Capitala, pentru a fi supus unor investigatii medicale amanuntite.

De altfel, la nedoritul incident a facut referire insusi seful statului, la finele discursului sau. „Probabil majoritatea ati vazut Salvarea cand ati intrat, a fost un veteran de-al nostru care nu s-a simtit bine, a fost dus la spital si, din informatiile mele, este in regula”, a punctat liderul de la Cotroceni.

In alta ordine de idei, la receptia din aceasta dupa-amiaza, care a inceput in jurul orei 15, au participat mai multe figuri cunoscute din sfera politica autohtona, printre ei trei fosti presedinti – Iliescu, Constantinescu si Basescu, dar si presedintele Camerei si seful Guvernului. Nu au fost prezenti, insa, presedintele Senatului, dar nici actualul si fostul sef al PSD, Dragnea si, respectiv, Victor Ponta.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger